Skip to content
Upcoming

adidas x IVY PARK lanceren hun eerste kids collectie 🐎

18 augustus 2021 09:00
adidas x IVY PARK lanceren hun eerste kids collectie 🐎

adidas en IVY PARK kondigden vorige week aan dat zij een nieuwe Rodeo collectie uitbrengen. De collectie is geïnspireerd door de invloed van black cowboys en cowgirls en bestaat uit verschillende kledingstukken en sneakers. De collectie viert de verborgen geschiedenis van black pioniers binnen de cowboy- en cowgirlcultuur en hun invloed en impact op de Amerikaanse Rodeo. De merken kondigden later ook aan voor het eerst een kids collectie uit te brengen. Check de adidas x IVY PARK Rodeo kids collectie hieronder.

adidas x IVY PARK kids collectie

De Rodeo lijn is alweer de vierde release van adidas en IVY PARK. Het is de eerst keer dat de merken een kindercollectie uitbrengen. In de video hierboven zie je dat Beyoncé’s kinderen ook deel uitmaakten van de campagnevideo. Met de kindercollectie laten ze zien dat je de gehele Rodeo lijn samen met je familie kunt rocken.

De collectie bestaat uit 16 kledingstijlen die elk hun eigen ‘mini-me’ stijl hebben voor kinderen. De maten van de kinderkleding variëren van 2T tot XL. Voor de collectie is klassieke rodeokleding in een modern, sportief jasje gestoken. De adidas x IVY PARK collab bevat unieke designs, waaronder paarse panty’s met koeienprint, grafische t-shirts met de tekst ‘brought up rodeo’ evenals hoodies, korte broeken, joggingbroeken en effen t-shirts. Ook is er een denim kledingstijl die voor de hele familie beschikbaar is.

kids collection ivy park
adidas x IVY PARK

De vierde adidas x IVY PARK Rodeo (kids) collectie wordt 24 uur lang exclusief gelanceerd op adidas.nl vanaf 19 augustus 2021. Hierna krijgt de collab een wereldwijde lancering op 20 augustus 2021, waarbij de collectie ook beschikbaar is bij andere retailers. De prijzen van de kinderkleding zullen variëren van €20 tot €65.

Als je de collab niet wil missen, moet je zeker onze Releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op onze socials: Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers).

adidas x IVY PARK
Images by adidas