Skip to content
Upcoming

adidas X Fiorucci Collaboration

11 februari 2019 15:49
adidas X Fiorucci Collaboration

Fiorucci en adidas zijn een samenwerking aangegaan waar een limited edition collectie uit is voort gekomen. De collectie zal een energieke en speelse uitstraling hebben. Fiorucci legt namelijk de nadruk op het hebben van plezier en gebruik van veel kleur. De collectie is dan ook gecreëerd met de zomer in gedachte!

Het eerste product uit deze collectie is een paar sneakers, namelijk de “Sambarose”. Deze sneaker is een laag model. De basis is wit en heeft een rode overlay. Zo zijn namelijk de drie strepen, het stuk op de hak, de tong en de veters rood gekleurd. Verder is de zool erg opvallend. Ten eerste is dit een platform zool en zijn er gouden glitters verwerkt in de midzool. Deze gouden details zijn ook terug te vinden op de buitenste zijkant van de sneaker. Hier staat namelijk de merknaam van Fiorucci in het goud gedrukt, parallel aan de drie strepen. Als laatste detail zijn de iconische Angels van Fiorucci geplaatst op de tong van de sneaker samen met het adidas Originals logo.

Naast de adidas X Fiorucci “Sambarose” sneakers bestaat de rest van de collectie uit kleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het typische trainingspak van adidas, gemaakt van glad Vinyl. Verder bestaat de collectie uit een trui, een shirt en verschillende maten tassen.

Helaas zijn niet alle items uit de collectie in Nederland verkrijgbaar. De sneakers, het shirt en de trui zijn in Nederland verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 februari 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas X Fiorucci Sambarose “Red”

adidas Fiorucci Sambarose 'Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
ADIDAS FIORUCCI SAMBAROSE 'RED'
G28913

adidas X Fiorucci Classic Angel T-shirt

Releasedatum: 15.02.2019
Prijs: €70,-
Shoplink: Klik hier om dit item te shoppen>>


adidas X Fiorucci Sweatshirt

Releasedatum: 15.02.2019
Prijs: €120,-
Shoplink: Klik hier om dit item te shoppen>>