Skip to content
Newsfeed

adidas x 11 HONORÉ introduceren plus-size collectie

22 november 2022 14:47
adidas x 11 HONORÉ introduceren plus-size collectie

In november 2022 lanceren adidas en 11 HONORÉ hun eerste collectie met hoge prestaties en stijl. De collectie is exclusief ontworpen in de maten 1XL-4XL en zal bestaan uit viertien verschillende items. De samenwerking ondersteunt het streven van adidas om sport voor iedereen toegankelijk te maken.

De collectie wordt ondersteund door ontwerpers en technici met meer dan een decennium ervaring in size-first fit. Daarnaast verenigen de stukken zich met adidas’ toonaangevende performance materiaaltechnologie om een collab met 11 HONORÉ te creëren die de grenzen van sportstijl verlegt.

via adidas

WE’RE EXCITED TO JOIN FORCES WITH ADIDAS ON THIS DEBUT PERFORMANCE AND STYLE COLLECTION, AS 11 HONORÉ HAS ALWAYS STOOD FOR ACCESSIBILITY AND INCLUSION. WE ARE INCREDIBLY PROUD TO CONTINUE OUR MISSION WITH SUCH A GLOBALLY RECOGNIZED BRAND BY MAKING SPORT ACCESSIBLE USING ADIDAS TECHNOLOGIES ALONGSIDE OUR BEST-IN-CLASS GRADING SYSTEM.

Nadia Boujarwah, CEO en Co-Founder bij Dia & Co (11 Honoré is de luxe divisie van Dia & Co)

De stukken uit de collectie zijn gedeeltelijk gemaakt van Parley Ocean Plastic. Dit is gerecycled plastic afval dat werd verzameld op eilanden.

De items die je kunt verwachten zijn: een onesie, een beha, een trainingsbroek en nog veel meer. De collab is vanaf 17 november 2022 verkrijgbaar bij adidas.

Meer nieuws? Bekijk dan onze sneaker nieuws landingspagina!

adidas Plus size