Skip to content
Upcoming

adidas volgt de hype met 3MC Tie Dye in ‘Purple Tint’

9 juni 2020 13:10
adidas volgt de hype met 3MC Tie Dye in ‘Purple Tint’

Wie kan de Tie-Dye print nou overslaan? Deze kleurrijke hype heeft weer toegeslagen en is weer terug om de hele sneakerwereld over te nemen. Natuurlijk kon adidas niet achterblijven en komt de adidas 3MC, die bekend staan als skateschoen terug. Dit keer is het paar summerproof en dat wordt benadrukt met de heerlijke Tie-Dye hype! De sneakers hebben helaas nog geen releasedatum gekregen, maar we kunnen het paar deze zomer verwachten. Lees snel verder voor alle informatie.

Skaten heette op het begin ’trottoirsurfen’. De ‘Hobby’ kreeg voldoende grip bij de lokale bevolking dat bedrijven begonnen met het produceren van skateboards. De sport werd pas een echte hype in de jaren ’70, en bleef vanaf toen alleen maar groeien. Daar hoorde natuurlijk een sneaker bij en daar speelde adidas goed op in, met de 3MC.

adidas 3MC Tie Dye ‘Purple Tint’ | FY2448

De sneaker heeft een combinatie van paarse kleuren en gebroken wit. Het paar is benadrukt met een lichtgewicht canvas bovenwerk en tie-dye prints die verspreid zijn over het hele lichaam. Daarnaast hebben ze gekozen voor grijs suede op de hiel, dit terwijl dezelfde tint op het tonglabel terug komt en de tong omlijnt. De look wordt afgemaakt met een witte gevulkaniseerde buitenzool. De sneaker is klaar voor de zomer en heeft de perfecte uitstraling voor het lekkere weer dat eraan komt.

Release info

Dit heerlijke paar de adidas 3MC Tie-Dye ‘Purple Tint’, zullen we nog eventjes op moeten wachten. Want een releasedatum is jammer genoeg nog niet bekend, maar we kunnen de sneakers wel in 2020 verwachten. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn bij adidas en adidas retailers, en ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 65,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas 3MC Tie-Dye 'Purple Tint'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: adidas