Skip to content
Upcoming

adidas verbetert de OZWEEGO en LXCON met elementen uit de jaren ’90

2 augustus 2019 16:31
adidas verbetert de OZWEEGO en LXCON met elementen uit de jaren ’90

Voor de nieuwste release van de adidas OZWEEGO en LXCON is adidas diep in het archief gedoken. De nieuwste OZWEEGO en LXCON laten zich namelijk inspireren door de oorspronkelijke modellen uit de jaren ’90.

Beide silhouetten zijn ontstaan vanuit de voortdurende zoektocht naar vernieuwing. adidas maakt gebruik van het verleden en geeft dit opnieuw vorm waaruit de iconen van morgen ontstaan. De nieuwste releases van de OZWEEGO en LXCON zijn dan ook de nieuwste designs op het gebied van het vooruitstrevende adidas Originals.

Wil jij binnenkort één van deze futuristische paartjes aan jouw voeten dragen? Zowel de OZWEEGO als de LXCON staan gepland voor donderdag 8 augustus 2019 en zullen via adidas.nl verkrijgbaar zijn. De coloways die donderdag 8 augustus zullen droppen vind je hieronder met tevens de landingspagina per colorway. Voor meer release info check je de Sneakerjagers Releasekalender.

adidas OZWEEGO

De nieuwe adidas OZWEEGO vindt zijn inspiratie bij de OZWEEGO 3. Dit model was een lichtgewicht sneaker met comfortabele schokdemping technologie uit het jaar 1998. Het nieuwe OZWEEGO silhouet is voorzien van een strak en futuristisch design dankzij de onderscheidende veterstrook en het ondersteunende doorzichtige buisje rondom de hak. Verder bestaat het bovenwerk uit een mix van mesh, suède en glad TPU.

Daarnaast is de adidas OZWEEGO voorzien van adiPRENE technologie. In de zool onder de hiel vind je namelijk adiPRENE en onder de voorvoet adiPRENE+. Door deze technologie in de zool zal je comfortabel en soepel kunnen bewegen zonder dat je harde klappen hoeft op te vangen wanneer jouw voeten de grond raken.

adidas Ozweego 'Triple Black'

EE6999 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
OZWEEGO Schoenen Glow Green / Core Black / Solar Yellow EE6466

adidas Ozweego 'Glow Green'

EE6466 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

adidas Ozweego 'Black/Green'

EE7002 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
OZWEEGO Schoenen Core Black / Solar Green / Hi-Res Coral EE5696

adidas Ozweego 'Core Black'

EE5696 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

adidas Ozweego 'Solar Orange'

EE6465 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
OZWEEGO Schoenen Cloud White / Cloud White / Core Black EE6464

adidas Ozweego 'Cloud White'

EE6464 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

adidas Ozweego 'Cloud White'

EE7012 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

adidas LXCON

Ook voor de nieuwe adidas LXCON is het Duitse sportmerk de archieven ingedoken. De nieuwe iteratie is voorzien van een uniek veter systeem. Daarnaast is dit model, net zoals de OZWEEGO, voorzien van een doorzichtig buisje ter ondersteuning. Dit element is echter niet alleen rondom de hak geplaatst, maar loopt een stuk verder door richting de tenen.

Net zoals de adidas OZWEEGO, is de LXCON ook voorzien van adiPRENE technologie in de zool. Door dit inzetstuk onder de hiel ervaar je een zeer comfortabel en gedempt gevoel.

LXCON Schoenen Core Black / Core Black / Cloud White EE5900

adidas LXCON 'Triple Black'

EE5900 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

adidas LXCON 'Cloud White'

EE5899 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders