Skip to content
Upcoming

adidas Ultraboost Review: Hoe zijn ze echt?

18 februari 2021 10:30
adidas Ultraboost Review: Hoe zijn ze echt?

Hoe het allemaal begon

Mijn grote passie is altijd sport geweest. Al als kind deed ik veel aan sport en probeerde ik veel verschillende soorten sporten uit. Je vindt eerder minder jurken, rokken of hoge hakken in mijn kast. Maar in plaats daarvan vind je gescheurde spijkerbroeken, joggingbroeken en veel sneakers, omdat ze voor mij de perfecte sportieve alledaagse look creëren.

In mijn zoektocht naar geweldige sneakers kwam ik op een dag de adidas Ultraboost tegen. Dat is nu enkele jaren geleden. Uiteindelijk gaf ik niet echt om de technologie of de verschillende modellen. Nog minder om de geschiedenis van de schoen in die tijd. De hype rond deze sneaker was genoeg om me te overtuigen. Dus ik was op zoek naar een coole colorway die bij mij en mijn uiterlijk zou passen.

Iets meer dan drie jaar geleden ging het allemaal om mij: Ik had mijn eerste Ultraboost. Een Ultraboost 2.0 in het grijs, met witte tussenzool maakte nu deel uit van mijn collectie. Helaas is deze schoen niet meer verkrijgbaar bij adidas, maar ik heb een soortgelijk model voor je uitgezocht. Met een klik op de foto kom je direct bij de schoen:

F36156

Natuurlijk, ik werd eerst verliefd op het uiterlijk van de schoen. Maar zelfs toen ik hem voor het eerst droeg, voelde het alsof ik op wolken liep. Met de tijd leerde ik niet alleen het uiterlijk, maar ook de “innerlijke waarden” van de schoen kennen en liefhebben. Sindsdien is een adidas Ultraboost een integraal onderdeel geworden van mijn plank en voeten.

Ultraboost Review – bij sport

Naar mijn mening is de adidas Ultraboost een van de beste schoenen in de categorie loopschoenen. De zool met het Boost-schuim geeft je energie terug bij elke stap. Mijn favorieten hier zijn de Ultraboost 19 en de Ultraboost 20. Het feit dat deze Ultraboost modellen slechts 4 delen hebben in plaats van 17 (een Primeknit 360 Upper, een Torsion Spring Plate, een hielcap en de Boost middenzool), hebben 20% meer Boost en hebben een speciale hielcap om de achillespees te beschermen maakt ze perfect voor lange runs en vooral lange afstanden.

Of het nu in het bos is, op de weg of op onverharde wegen, ik heb mijn originele Ultraboost overal getest en kon er altijd op vertrouwen. Maar niet alleen bij het joggen, maar ook in de sportschool of tijdens mijn trainingen thuis is de Ultraboost 20 mijn meest trouwe metgezel. Hij geeft me de perfecte grip, ongeacht de beweging en ongeacht de ondergrond. Hier heb ik mijn Ultraboost 20 voor u uitgekozen. Met een klik op de foto kun je direct naar de schoen gaan:

EG0722

Nu vraag je jezelf af, waarom draagt ze een witte schoen als ze op onverharde wegen jogt? Ik kan jullie alleen maar het antwoord geven dat ik gewoon van witte schoenen hou! Maar natuurlijk is dit model ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zelfs met een primeblauwe bovenkant. Dit is een samenwerking tussen adidas en Parley.

Ultraboost Review – in het dagelijks leven

Ook in het dagelijks leven word ik vaak begeleid door mijn adidas Ultraboost. Niet zo vaak als wanneer ik aan sport doe, maar dat is meer omdat ik een vrij grote sneakercollectie heb en elke dag een ander paar draag. Maar ik draag de Ultraboost vooral graag als ik weet dat ik veel moet staan of lopen. Maar ook als ik met mijn hond een lange wandeling maak mogen ze niet ontbreken!

Ik kan je één ding vertellen, vorig jaar heb ik voor mijn moeder een Ultraboost gekocht (ze is ouder dan 50), en vandaag? Ze houdt meer van deze schoenen dan van wat dan ook, want ze kan er heel comfortabel in lopen, haar voeten doen geen pijn na een lange tijd te hebben gestaan en ze houdt ervan om een lange wandeling te maken ondanks haar gebroken knie! Nou, als dat niet spreekt voor de Ultraboost, dan weet ik het ook niet.

In het dagelijks leven vind ik het leuk om mijn adidas Ultraboost zonder veters te schommelen. Ze hebben het voordeel dat ze met het gebreide bovendeel net zo perfect bij je voet passen, bijna als een tweede sok. En natuurlijk hebben ze ook de Boost technologie. Premium op de hele schoen is dat je er gemakkelijk in kunt glijden, zonder schoenlepel of lange veters, omdat de ingang van de sneaker erg rekbaar is. Helaas is dit model niet meer verkrijgbaar bij adidas. Maar ik heb een soortgelijke gekozen en als je op de foto klikt, kom je direct bij de schoen zoals gewoonlijk:

EF3842
adidas

Laten we eerlijk zijn. Het belangrijkste is nog steeds dat de sneakers stijl hebben en dat we het uiterlijk mooi vinden, nietwaar? Nou, ik denk dat dat het enige is wat de Ultraboost gemeen heeft en de kers op de taart is dat ze zo ultra comfortabel en praktisch zijn. Klik op de knop hieronder om alle Ultraboost in onze Sneaker Collectie te zien: ⬇️

Ik hoop dat je mijn adidas Ultraboost-review leuk vond en dat ik je een inzicht heb kunnen geven in de schoen vanuit mijn persoonlijke invalshoek. Als je meer geïnteresseerd bent in zulke verhalen, neem dan een kijkje op ons Nieuwsblog, daar vind je één of twee coole verhalen over je favoriete merken, sneakers of ontwerpers. Veel plezier bij het surfen en vergeet niet: De adidas Ultraboost geeft je met adidas ultra Boost! ?

Wist je dat…?

Dit past misschien niet helemaal bij een adidas Ultraboost-review, maar bij Sneakerjagers hebben we een paar jaar geleden ook al gekeken naar boost technologie. In samenwerking met adidas we hadden de kans om 8 verschillende modellen te ontwerpen met de miadidas creator ongeveer drie jaar geleden. Een van de modellen was de PureBoost X. Helaas geen Ultraboost, maar wel met dezelfde technologie. En dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden! ?

Hier zie je de Sneakerjagers x PureBoost X. Helaas zijn deze schoenen niet meer verkrijgbaar.

PureBoost X
PureBoost X
PureBoost X
PureBoost X
@Carla