Skip to content
Upcoming

Deze adidas releases kun je in juli 2021 verwachten

9 juli 2021 12:00
Deze adidas releases kun je in juli 2021 verwachten

De eerste week van juli zit erop en in de eerste week zijn er al enkele toffe sneakers gereleased. Zo verscheen bijvoorbeeld het adidas LEGO Color pack. Daarnaast kunnen we ook nog uitkijken naar enkele adidas releases. Ben jij benieuwd naar welke adidas modellen en samenwerkingen er in juli 2021 verschijnen? Blijf dan nog even hangen!

Het blijkt maar weer dat adidas alles behalve stil zit. In de maand juli verwend adidas ons namelijk met maar liefst vijftien nieuwe colorways! Daarnaast verschijnt er ook een nieuwe samenwerking met LEGO eind juli. In dit blog zetten wij onze favorieten op een rijtje voor jou. Check onze releasekalender voor alle aankomende adidas releases.


adidas CT86 ‘White’

Een combinatie van Dark Blue en Vivid Red geven het witte bovenwerk wat extra leven. Door de Cloud White panelen wordt het vintage jaren ’80 gevoel versterkt. Op zaterdag 10 juli 2021 zal de sneaker om 00:00u verkrijgbaar zijn.

adidas releases

adidas Court Tourino ‘Pulse Yellow’

Zoek je nog een casual sneaker die toch over een opvallend kleurtje beschikt? Dan is dit misschien wat voor jou. Een witte basis loopt via een gradient over in een gele kleur. Donderdag 15 juli zal de adidas sneaker om 00:00u releasen.

adidas Samba OG ‘Grey Six’

Nummer drie van juli 2021 is het geliefde Samba OG silhouet. In tegenstelling tot de sneakers die we net lieten ziet is deze verwerkt in een wat donkere kleurenpallet. Maar de sneaker beschikt ook over wat kleur, dankzij de heeltab en side panels. Donderdag 15 juli 2021 zal de sneaker releasen via adidas.

adidas releases

adidas Superstar ‘White’

Het klassieke adidas Superstar silhouet verschijnt komende maand in een nieuw jasje. De sneaker is verwerkt in een witte kleur met hierop olieglans details. Donderdag 15 juli 2021 zal de sneaker verkrijgbaar zijn.

LEGO x adidas Superstar 360

LEGO en adidas werken nog steeds samen en brengen een hoop releases uit. Vrijdag 30 juli 2021 verschijnt er een nieuwe samenwerking op het Superstar silhouet. De sneaker verschijnt in de klassieke white/black kleurcombinatie.

adidas releases

LEGO x adidas Superstar

Naast de LEGO collab die we net zagen verschijnt er ook een echt LEGO model! Deze moet je helemaal zelf in elkaar zetten. Je kan zelf kiezen of het de linker- of rechterschoen word. Ook deze sneaker verschijnt 30 juli 2021.