Upcoming

adidas Originals werkt samen met twee powervrouwen

16 maart 2020 15:46
adidas Originals werkt samen met twee powervrouwen

Superstar is coming back! En hoe… adidas Originals heeft een samenwerking bekend gemaakt met niet één maar wel liefst twee powervrouwen. De sneaker is dan ook gemaakt speciaal voor vrijdenkende, creatieve vrouwen. De sneakers is niet het enige wat zij hebben ontworpen. Er komt namelijk een gehele collectie, trainingspakken en tassen die perfect passen bij de visie van de ontwerpers. De JI WON CHOI X OLIVIA OBLANC X ADIDAS SUPERSTAR W ‘VELCRO’ komt aankomende woensdag 18 maart 2020 uit.

Ji Won Choi

Ji Won Choi staat bekend om haar prachtige ontwerpen. Haar werk draait vooral om culturen met elkaar te verbinden en tegelijkertijd positieve veranderingen te bevorderen. In 2019 werd haar samenwerking met adidas bekend gemaakt tijdens de London Fashion Week, hier presenteerde ze de collectie. Die werd gelanceerd in adidas winkels en meerdere adidas retailers. De collectie was een groot succes, hij was namelijk te zien bij grote namen als Beyonce, Kendall Jenner, Karlie Kloss en nog meer.

Olivia Oblanc

Olivia Oblanc is niet meer te missen in de streetwear wereld. Met haar eigen label ØBLANC uit New York loopt ze voorop bij het aanpakken van kwesties van gender en duurzaamheid binnen de mode industrie. Haar collectie is geïnspireerd op werkkleding met een praktische eigenschap waardoor ze opvallen. Nu gaat ze opnieuw een samenwerking aan met adidas.

Ji Won Choi x Olivia Oblanc x adidas Superstar W ‘Velcro’

De vrouwen hebben hun krachten gebundeld en hebben samen met adidas Originals een super toffe sneaker neergezet. De Superstar is in een nieuw jasje gestopt en wij zijn onder de indruk. De sneaker heeft twee ‘velcro’ klittenbandsluitingen die gevestigd zijn over de bovenkant. Deze riemen zijn uitwisselbaar. Ook heeft de sneaker reflecterende veters. Hij wordt geleverd met een co-branded inlegzool en sleutelhanger. Het is perfectie tot in de puntjes toe, zelfs de doos wordt speciaal verpakt. Naast de sneakers, brengen ze ook een collectie uit waar trainingspakken en tassen terug te zien zijn. Die zullen terug te zien zijn in rode en zwarte kleuren.

Release info

Dit toffe paartje komt bijna uit, 18 maart 2020 zijn ze verkrijgbaar vanaf 120,-. Je zal er snel bij moeten zijn want de gehele collectie is erg gewild! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakernieuwtjes.

ADIDAS SUPERSTAR W 'VELCRO'
ADIDAS SUPERSTAR W 'VELCRO'
ADIDAS SUPERSTAR W 'VELCRO'
ADIDAS SUPERSTAR W 'VELCRO'
Images by adidas
The Turnover