Skip to content
Upcoming

adidas Originals Superstar krijgt nieuwe colorway met kristallen

7 juni 2020 16:38
adidas Originals Superstar krijgt nieuwe colorway met kristallen

Superstar liefhebbers opgelet. adidas belooft een heerlijke adidas Superstar Originals te transformeren in een echt blingbling model. Er beloven namelijk Swarovski diamanten op te komen! Ja je leest het goed, het sportsmerk gaat naar geruchten de samenwerking aan met Swarovski. En brengen de diamantjes op het heerlijke klassieke Superstar model. Het model krijgt nog steeds hetzelfde uiterlijk zoals wij gewend zijn, maar op de drie strepen, tonglabel en de hiel zijn talloze kristal ingebed.

De Superstar is één van de meest bekende sneakers van adidas. Zoals we het paar nu kennen, is te danken aan de adidas Supergrip. Die werd ergens rond 1965 gemaakt en was naar verluidt, de eerste uitstap van adidas naar basketbalschoenen. Nu is de sneaker niet meer weg te denken uit de sneakerwereld en streetwear cultuur. Ze hebben al vele samenwerkingen meegemaakt en vele colorways doorstaan. Het paar is niet meer weg te denken dus.

adidas Originals Superstar X Swarovski | FX7480

De heerlijke Originals Superstar van adidas krijgt een opmerkelijke make over. Maar toch krijgt hij zijn klassieke uiterlijk met gave details. Zo is er nog steeds gekozen om het uiterlijk zijn klassieke zwart wit colorway te geven. Het bovenwerk heeft een witte lederen bovenkant. Met een tonglabel, drie strepen en de hiel die een zwarte kleur hebben gekregen. Hierover heen zitten de talloze Swarovski kristallen. De buitenzool heeft een rubberen witte kleur gekregen.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven voor dit heerlijke model. Houd deze in de gaten, want deze belooft in de smaak te vallen en hard te gaan. De geruchten gaan ook dat dezelfde Swarovski diamanten terug te zien zullen zijn op de aankomende Stan Smiths. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.