Upcoming

adidas Originals brengt ZX Boost 1180 hybride met “Animal Print” colorway

9 juni 2020 21:46
adidas Originals brengt ZX Boost 1180 hybride met “Animal Print” colorway

Er zijn zojuist foto’s geleaked van hoogstwaarschijnlijk een nieuwe adidas Original. Dit keer zal het de adidas Originals ZX 1180 Boost zijn en krijgt dit paar een bijzonder mooie colorway “Animal Print”. Zoals de naam het al een beetje verklapt, is het een hybride die “ZX” mixed met “Boost”. Op de bovenkant zie je een dierenpatroon en een semi transparante vorm op de tussenzool om het interne design te bevestigen. Wanneer het paar uit zal komen is nog onbekend.

adidas Originals ZX 1180 Boost “Animal Print”

Dit paar trekt gelijk alle aandacht naar zich toe, en wij begrijpen dat maar als te goed. Het is dan ook een bijzonder mooi paar. Er gebeurt ontzettend veel, waardoor je er maar naar blijft kijken. Zo zie je verschillende dieren printen op het bovenwerk van de sneaker. Van een zebra, naar een leopaard naar een tijger. Noem het maar op, zo gek kan je het krijgen! Op de tussenzool is er gekozen voor een semi transparante vorm, hieronder zie je een zebra effect verwerkt. Voor de kenmerkende drie strepen is er gekozen voor een zwarte kleur, maar hieronder vind je een kleur die goed past bij de printen. Ook de veters hebben een zwarte kleur gekregen. Ook zie je op de zijkanten van de hielen een tekst, hier staat de naam van het paar.

Er is gekozen voor een hybrid manier, dit betekent dat er gemixt is van twee verschillende modellen. Dit zijn de Boost en de ZX, beiden staan ze bekend om de ultieme comfort. Dat zal dan wel goed zitten!

Release info

Wanneer dit heerlijke paar zal uitkomen is helaas nog niet bekend, ook andere informatie is nog niet vrijgegeven. Maar adidas laat dit prachtige paar niet lang op zich wachten, dus hopelijk kunnen we ze al snel verwachten. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by:
The Turnover