Upcoming

adidas Originals brengt de ‘Amsterdam’ colorway uit de City Series terug

21 januari 2020 12:30
adidas Originals brengt de ‘Amsterdam’ colorway uit de City Series terug

adidas Originals brengt binnenkort een klassieker terug uit de archieven. De Amsterdamse colorway maakt onderdeel uit van de legendarische ‘City Series’. Al jaren is de sneaker niet meer in zijn ware vorm gezien en nu brengt adidas Originals de Amsterdam colorway terug in zijn kenmerkende kleuren. Ook komt de adidas Originals ‘Amsterdam’ sneller uit dan je denkt!

Zoals we al zeiden is de Amsterdam colorway al een langere tijd niet gezien. Wel heeft adidas onlangs verschillende colorways gedropt van andere steden. Zo verschenen er in 2019 bijvoorbeeld Malmö, Oslo, London en Bern colorways. Nu vond adidas het weer tijd om de Amsterdam colorway terug te brengen en dat gebeurd aankomende zaterdag, 25 januari 2020, al.

adidas Originals ‘Amsterdam’ City Series | EF5791

Het bovenwerk dat is gemaakt van bruin suède wordt in contrast gebracht met het karamelbruine leer dat wordt gebruikt voor de kenmerkende ‘Three Stripes’. Ook de heeltab en voering hebben een karamelbruine kleur gekregen. Al deze details zijn verwerkt op een lichte gumsole. Verder beschikt de sneaker over een bruine lederen tong met hierop blauwe adidas Originals branding. Ook heeft het model bruine veters gekregen. Om de sneaker af te maken is er op de zijkant gouden adidas branding geplaatst met hieronder ‘Amsterdam’.

Op zaterdag 25 januari 2020 zal de sneaker al uitkomen bij verschillende stores! Let wel op, want bij sommige stores zijn er raffles dus kan je je maar een bepaalde tijd inschrijven. Ook Calico Jack heeft een raffle voor deze klassieker. Check hieronder de foto’s die Calico Jack heeft gemaakt van de sneaker. Bekijk ook onze Releasekalender voor meer informatie.


adidas Originals City Series 'Amsterdam'

EF5791 · Prijs vanaf €278,-

Naar alle aanbieders
02 adidas Amsterdam raffle journal
Adidas Amsterdam raffle footer journal
04 adidas Amsterdam raffle journal
05 adidas Amsterdam raffle journal
Images by Calico Jack

The Turnover