Skip to content
Upcoming

adidas nieuwste Nizza heeft een retro satijnen vibe gekregen

21 april 2020 14:44
adidas nieuwste Nizza heeft een retro satijnen vibe gekregen

Ben je nog op zoek naar een zomers sneakertje? Heb jij even geluk. De adidas Nizza is zojuist gedropt en is al verkrijgbaar. De sneaker heeft een satijnen witte bovenkant gekregen met als extra zomers detail lieve geborduurde bloemetjes. Dat geeft dus een echte retro vibe. De adidas Nizza kwam uit als basketbal sneaker maar is snel uitgegroeid tot een echte lifestyle sneaker en wordt nu ook veel gedragen in het dagelijkse leven. Er zijn ontzettend veel colorways uitgekomen, en de satijnen is de nieuwste aanwinst van adidas.

Het model van adidas, de Nizza maakte zijn debuut in 1975. Een behoorlijke tijd geleden dus, maar tot de dag van vandaag is hij nog steeds geliefd bij veel sneaker liefhebbers. Het was vooral een antwoord op de All Stars van Converse. de adidas Nizza kwam uit als een goed betaalbare sneaker die gebruikt kon worden voor sport. Maar zoals bij vele populaire sneakers, werden ze vaker gebruikt buiten het veld. De sneaker is nu ook niet meer weg te denken en heeft inmiddels al veel colorways mogen doorstaan.

adidas Nizza | EG5159

De nieuwste Nizza van adidas heeft een strakke witte kleur gekregen die op de gehele sneaker gevestigd is. Het bovenwerk heeft een satijnen uitstraling gekregen waardoor de sneaker een classy look heeft. Op de hakken zie je wat witte geborduurde bloemetjes, die zorgen voor een lieve uitstraling. Wat extra details en het logo branding heeft een gouden kleur gekregen, door de witte kleur is die perfect voor de zomer.

Release info

Inmiddels is de adidas Nizza nu al verkrijgbaar bij adidas vanaf 70,- euro. Hij is perfect voor het aankomende weer dus bereid je alvast goed voor! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Check dan onze releasekalender en houd ons daarop in de gaten. Zo ben jij altijd up to date! Hieronder vind je nog wat foto’s van de toffe sneakers.

adidas Nizza 'Crystal White'

EG5159 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas