Skip to content
Upcoming

adidas komt met twee heerlijke colorways op Superstar voor de ladies

19 mei 2020 09:23
adidas komt met twee heerlijke colorways op Superstar voor de ladies

adidas Superstar is helemaal klaar voor de zomer met twee heerlijke nieuwe colorways die op de planning staan. Dus ben je nog op zoek naar een heerlijk paar voor het lekkere weer dat op de hoek staat? Dan ben je bij deze op het juiste adres. Ze zijn verwerkt op de klassieke Superstar van adidas, op een opmerkelijke en bijzondere manier. Ze hebben een heerlijke gave kleuren gekregen die perfect zijn voor de dames, waar ze dus ook voor uit zullen komen! En dat al heel snel, lees snel verder voor alle informatie.

Het klassieke Superstar model, wie heeft het heerlijke paar niet gehad? Jong of oud, het maakt niet uit. Dit paar valt bij iedereen wel in de smaak! De sneaker werd eerst gezien als een basketbalsneaker die ontworpen werd door adidas in 1969, maar werd al heel snel gedragen buiten het veld. Inmiddels is het na 50 jaar één van de allerbekendste modellen op de wereld, en dat viert adidas dit jaar met een breed scala aan nieuwe releases ter ere aan dit model: De adidas Superstar.

adidas Originals Superstar Jelly

Beide nieuwe colorways zijn verwerkt op het klassieke Superstar model. Het ene paar is voorzien van een ‘Shock Purple’ colorway, de andere heeft een ‘Haze Coral’ colorway. Naast het klassieke wit lederen bovenwerk met zwarte details zijn beide modellen voorzien van een jelly toe-shell die door loopt op de zool. Natuurlijk vind je de gouden branding terug op de tong en de zijkant.

Release info

Beide paren hebben een heerlijke kleur gekregen die je niet wilt missen, perfect voor het zomerse weer! Ze zullen vanaf 1 juni verkrijgbaar zijn bij adidas en adidas retailers vanaf €100,- voor de dames. Deze wil je echt niet missen. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van dit soort toffe sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste sneakers en weetjes.

adidas Superstar Jelly 'Haze Coral'

FW3553 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS SUPERSTAR JELLY ‘HAZE CORAL’ | FW3553

Images by: adidas

adidas Superstar Jelly 'Haze Coral'

FW3554 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS SUPERSTAR JELLY ‘HAZE CORAL’ | FW3554

Images by: adidas