Skip to content
Upcoming

adidas komt met een nieuwe serie van de NMD_R1 Japan

7 maart 2019 14:29
adidas komt met een nieuwe serie van de NMD_R1 Japan

De NMD R1 Japan is één van de populairste modellen van adidas. De populaire adidas NMD R1 “Japan” -serie gaat verder met twee nieuwe colorways.

De details

Deze Japanse versie van de NMD R1 komt in de kleuren ‘Black’ en ‘Olive’ en is erg vergelijkbaar met de vorige versies van de NMD R1 ‘Japan’. De upper van de sneaker is geheel gemaakt van mesh wat veel comfort biedt. Aan de zijkant bij de voorvoet van de sneaker zit een stuk met daarop Japanse tekens.
Opmerkelijk aan deze sneaker is de witte streep op de hiel die doorloopt naar de zijkant van de sneaker. Hier zijn, op de Boost midsole, veel Japanse tekens te zien en is deze versie van de NMD R1 anders dan de andere. Als laatst zit er natuurlijk een boost midsole onder om zo weer extra comfort te geven.

Grijp je kans! Deze sneaker is NU verkrijgbaar op adidas.nl in de kleuren ‘Black’ en ‘Olive’ voor €150,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas NMD R1

Prijs: €150,-
Colorway: Black/Core Black/Cloud White
Stylecode: BD7754
Shoplink: Klik hier om deze sneaker te shoppen>>


adidas NMD R1

Prijs: €150,-
Colorway: Night Cargo/Night Cargo/Core Black
Stylecode: BD7755
Shoplink: Klik hier om deze sneaker te shoppen>>