Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Adidas YEEZY Boost 380 ‘Mist’

24 maart 2020 14:08
Release Reminder: Adidas YEEZY Boost 380 ‘Mist’

Ook in 2020 zet adidas in samenwerking met Kanye West de Yeezy serie weer actief door. Zoals Kanye jaren geleden riep ‘Yeezy for everybody!’ ziet het ernaar uit dat deze spreuk waarheid begint te worden. Waar we eerst zelden releases zagen voorbijkomen begint de Yeezy langzaam een standaard te worden in de verzameling van een sneakerfanaat. Door de jaren heen zijn er talloze nieuwe modellen toegevoegd aan de serie, waaronder deze Yeezy Boost 380. Dit futuristische model met een naadloos bovenwerk komt uit in een nieuwe ‘Mist’ colorway.

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Mist’ is een nieuwe colorway van het nieuwe model. Het model heeft een naadloos bovenwerk met een soort van camouflage patroon verspreid. Wat we vaker zien bij de adidas Yeezy’s is een soort van streep over de lengte van de zijkant van de sneaker. We zagen dit vooral bij de 350V2 colorways voorbijkomen. Meestal was deze streep uitgevoerd in een andere felle kleur waarvan we dan ook details zagen terugkomen op andere gedeeltes van de sneaker.

Voor deze adidas Yeezy boost 380 ‘Mist’ gaan ze terug naar dit oude concept. Het model heeft een colorway die voornamelijk bestaat uit licht grijs en smokey grey. Naast deze twee rustige en complimerende kleuren zien we een andere kleur de hoofdrol op zich nemen. Dit keer hebben ze gekozen voor een Perzik oranjekleur voor de stripe.

Deze toffe adidas YEEZY Boost 380 ‘Mist’ zal in deze week vol limited releases uit komen. In dit geval staat de sneaker gepland op 25 maart 2020. Er zijn nog enkele raffles open voorinschrijvingen dus wees snel en wie weet scoor jij morgen een paartje. Voor een compleet overzicht van alle shops en alle release informatie check je de Sneakerjagers Releasekalender

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

FX9764 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 380 Infant 'Mist'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 380 Kid 'Mist'

FX9766 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Boost 380 'Mist'
Boost 380 'Mist'
Boost 380 'Mist'