Skip to content
Upcoming

adidas Golden Ticket Raffle voor Members Week

12 augustus 2021 16:00
adidas Golden Ticket Raffle voor Members Week

adidas‘ allereerste Members Week zal plaatsvinden op hun CONFIRMED app. Tijdens deze speciale week zullen er exclusieve interviews te vinden zijn en speciale producten releasen. Daarnaast zijn er ook leuke winacties, zoals de Golden Ticket Raffle. De adidas Members Week zal van start gaan van 23 tot 29 augustus 2021, maar de adidas Golden Ticket Raffle zal al starten op 12 augustus om 16:00 uur. Lees hieronder wat je van deze speciale week kunt verwachten.

adidas golden ticket raffle

adidas Golden Ticket Raffle

De beruchte Golden Ticket is terug bij adidas. Vanaf 12 augustus 2021 om 16:00 uur tot en met 23 augustus om 16:45 uur, kun je je inschrijven voor de raffle om de Golden Ticket te winnen. De winnaars van een Golden Ticket kunnen tijdens de Members Week op CONFIRMED een hype release naar keuze selecteren om aan te kunnen schaffen. Zo weet je zeker dat je een nieuw paar kunt bemachtigen.

adidas members week

Members Week Releases

De afgelopen maanden zijn er een aantal samenwerkingen met adidas geteased. Het blijkt dat een aantal van deze gespeculeerde collabs nu gaan uitkomen tijdens de Members Week. Bereid je voor op sneakersamenwerkingen met grote namen zoals Pharrell Williams, Jeremy Scott en Kerwin Frost.

adidas golden ticket raffle

Members Week 23/8 tot 29/8

Markeer 23 augustus tot 29 augustus in je agenda zodat je geen enkele release mist. De adidas Members Week vindt exclusief plaats via de CONFIRMED app, vergeet deze dan ook niet te downloaden als je dit nog niet hebt gedaan. Meld je vervolgens vanaf 12 augustus 2021 om 16:00 uur aan voor de adidas Golden Ticket Raffle om kans te maken op een verzekerde aankoop van een release naar keuze.

Houd de Sneakerjagers Releasekalender en onze Instagram-accounts (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) in de gaten. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van updates omtrent Members Week en de Golden Ticket Raffle.

Images and video by adidas