Upcoming

adidas gaat samenwerking aan met bekend fastfoodketen

9 april 2020 22:21
adidas gaat samenwerking aan met bekend fastfoodketen

adidas heeft nogal een hele bijzondere samenwerking op stapel staan, en we kunnen je garanderen dat jij na dit blog met een knorrende maag zit. Dit keer is het de legendarische Dame 6 model die in een heel nieuw jasje wordt gestopt. De sneaker is helemaal in de trans van niemand minder dan.. Mac Donalds! Het is nog niet officieel aangekondigd maar de grote M letter op de zijkant van de sneaker, kan je eigenlijk niet negeren. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven, maar die zal snel volgen.

Het Dame 6 model is ontworpen door adidas en de bekende basketballer Damian Lillard, ze hebben veel stijlen in de maak waaronder de aankomende ‘Sauce’. De sneaker werd gemaakt voor het gebruik van basketballers, maar is snel doorgegroeid en gedragen in het dagelijkse leven. 29 november werd de sneaker officieel released. Hij kwam als eerst uit in de “Ruthless” colorway en er beloven nog veel meer aan te komen.

adidas Dame 6 ‘Sauce’ | FX3334

Het is een echte levendige kleurenpalet, dat kan je wel zeggen over dit bijzondere paar. Wat je terug kan zien is dat hij zeker weten is geïnspireerd op de saus pakketjes van McDonalds. Zie jij hem al? Namelijk de zoet zure verpakking. Hij heeft een gespleten bovenkant die de kleuren groen en oranje verdelen. Op de tong staat een “Dame Sauce” tekst gedrukt. Ook op de buitenzool hebben ze gekozen voor een dubbele tekst die “Sauce” zegt.

Release info

Dit toffe paar heeft helaas nog geen releasedatum mogen ontvangen, maar informatie zal heel snel volgen. Wel kunnen we zeggen dat dit (te) gekke paar in 2020 zal droppen. Ze zullen natuurlijk via adidas verkrijgbaar zijn en gaan vanaf 110,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases en tofste sneakers? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste releases.

adidas Dame 6 'Sauce'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: adidas
The Turnover