Skip to content
Newsfeed

adidas en Jenna Ortega introduceren een nieuw sportswear label

7 februari 2023 14:04
adidas en Jenna Ortega introduceren een nieuw sportswear label

adidas laat een frisse wind waaien door zijn merk. Voor de eerste keer in 50 jaar zetten ze een nieuw label op genaamd adidas Sportswear. Het gezicht van dit nieuwe label is Wednesday-actrice en wereldsensatie Jenna Ortega.

adidas Sportswear staat voor het upgraden van jouw everyday look met hun nieuwste prestatiegerichte technologie.

Naast dat Jenna momenteel razend populair is door haar hoofdrol in de Netflix serie Wednesday, groeit de 20-jarige actrice ook uit als mode icoon. Zelfexpressie staat voor haar op nummer één en dat is te zien door haar goth girl geïnspireerde looks.

Ook laat adidas weten dat wij meer partners zullen zien in dit label. Premier League voetballende Son Heung-Min, Atlanta Hawks basketballer Trae Young en Australische voetbalster Mary Fowler zijn enkele namen die wij terug gaan zien in adidas Sportswear. Wat deze beroemdheden verbind met adidas is hun liefde voor zelfexpressie in combinatie met comfort.

De lente collectie van adidas Sportswear zal uitkomen op 9 februari 2023 op de adidas website, in de winkel en in de adidas app. Maar, tot die tijd kan je alvast genieten van deze eerste blik op het label. Houd onze nieuwspagina in de gaten en blijf op de hoogte van sneaker en sportswear nieuws.

Jenna Ortega adidas Sportwear staan
Jenna Ortega adidas Sportwear zittend
Trea Young adidas Sportwear liggend
Trea Young adidas Sportwear lopend
Trea Young adidas Sportwear zittend
Mary Fowler adidas
Mary Fowler adidas Sportwear staand met voetbal