Skip to content
Newsfeed

adidas duikt de sportwereld in met ESPN samenwerking

8 oktober 2021 13:45
adidas duikt de sportwereld in met ESPN samenwerking

adidas duikt de sportwereld in met hun nieuwste samenwerking met ESPN. ESPN is een televisiezender die allerlei verschillende sporten uitzendt. In Nederland zenden zij ook de Eredivisie uit.

ESPN x adidas Top Ten High ‘SportsCenter’ | GZ1072

Samen brengen het sportkanaal en adidas een Top Ten High uit. De eerste keer dat deze sneaker werd released was in 1979, het jaar dat ESPN SportsCenter voor het eerst uitzond.

Het bovenwerk is gemaakt van leer in een lichte crème kleur met een slangenprint er op. Boven het witte leer zitten de drie adidas strepen in het zwart met rode accenten. Deze kleuren representeren SportsCenter’s identiteit uit de beginjaren.

Doordat de focus van het ontwerp op de beginjaren van SportsCenter ligt, is het ‘Top Ten’ logo ook uit de jaren tachtig. Door al deze details krijgt de sneaker een vintage uitstraling.

ESPN x adidas Adilette ‘1979’ | GZ1077

Naast de Top Ten High komt er ook een adidas Adilette in hetzelfde kleurenschema als de high-top sneaker. De slipper lijkt vergeeld en de drie adidas strepen zijn zwart met rood. Op het voetbed van de slipper staat de branding van zowel adidas als ESPN.

Het ESPN x adidas pack zal op zondag 10 oktober uitkomen om 00:00 uur. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en zorg ervoor dat je de meldingen van de Sneakerjagers app aan hebt staan. Zo mis je nooit een onverwachte drop.

ESPN x adidas
ESPN x adidas
ESPN x adidas
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date