Skip to content
Upcoming

adidas Consortium Ultra Boost 2019

17 mei 2019 11:57
adidas Consortium Ultra Boost 2019

adidas Consortium staat bekend om zijn hoge kwaliteit en bijzondere designs. Nu hebben ze voor hun laatste project een nieuwe versie gemaakt van de Ultra Boost 2019. De nieuwe versie van adidas Consortium Ultra Boost komt in een pack van 3 paar sneakers en is geïnspireerd op de klassieke adidas sneakers.

De details

Het eerste paartje, de EQT, van het 3-pack heeft een wit met grijze primeknit 360 upper en een doorzichtige case met de drie strepen van adidas in het groen. Het tweede paartje, de SL 80, heeft een wat luxere uitstraling met een kleurencombinatie van navy blauw en goud. De navy blauwe kleur zit op de primeknit upper en goud in de drie strepen en het logo op de tong. Het laatste, ZX9000 paartje heeft een combinatie van groen, blauw, rood en donker goud. De primeknit upper heeft een combinatie van groen en blauw, terwijl kleine rode details te vinden zijn achter op de hiel. Alle drie de modellen zitten bovenop een Boost midsole, om zo extra comfort te bieden.

Alle drie de modellen krijgen een exclusive release. Zo komt de EQT uit in Europa, SL 80 in de USA en de ZX9000 in Azië. De drie modellen komen allemaal uit bij adidas retailers in dat continent voor €220,-. Neem hieronder een kijkje naar de drie modellen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Consortium Ultra Boost 2019 EQT

adidas Consortium Ultra Boost

adidas Consortium Ultra Boost 2019 SL 80

adidas Consortium Ultra Boost

adidas Consortium Ultra Boost 2019 ZX9000

adidas Consortium Ultra Boost
Images by adidas