Skip to content
Upcoming

adidas CONFIRMED Members Week 💸 Jeremy Scott

24 augustus 2021 09:16
adidas CONFIRMED Members Week 💸 Jeremy Scott

adidas‘ allereerste Members Week is van start gegaan op de adidas CONFIRMED app. Deze speciale week loopt van 23 tot 29 augustus 2021. Vorige week werd al bekend dat tijdens deze week exclusieve sneaker samenwerkingen zouden releasen. Het blijkt nu dat de Jeremy Scott x adidas Forum Wings 1.0 ‘Money’ een comeback maakt op 24 augustus. Bekijk hieronder alle details van de collab.

Q46154

adidas CONFIRMED Members Week

Jeremy Scott x adidas

In juni 2021 werd bekend gemaakt dat designer Jeremy Scott een nieuwe samenwerking met adidas zou krijgen. Eerder hadden de twee al meerdere collabs, die bekend stonden om de gedurfde, kleurrijke en unieke designs. Op 24 augustus 2021 zal hun eerste sneaker van de nieuwe samenwerking uitkomen: de Jeremy Scott x Adidas Forum High Wings ‘Money’.

Het OG design debuteerde in 2003 op Jeremy’s modeshow in LA. Van het model werden destijds slechts 100 paar gemaakt. In 2015 kwam er een 2.0 versie van de schoen, waarbij de kenmerkende vleugels op de hiel werden geplaatst in plaats van de zijkanten.

De 2021 versie lijkt meer op het origineel uit 2003. De sneaker is bedekt met ‘money’-print met het gezicht van Scott erop. De vleugels zijn geplaatst bij de zijkanten, bij de veters.

jeremy scott sneaker
Jeremy scott x adidas

Jeremy Scott X adidas Forum Wings 1.0 'Money'

Q46154 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

adidas CONFIRMED collabs

Kerwin Frost

Naast de samenwerking met Jeremy Scott is er ook al bekend gemaakt dat Kerwin Frost een collab zal releasen. De Kerwin Frost x adidas Superstar ‘Superstuffed’ komt uit op donderdag 26 augustus om 10:00 uur. Wil je meer weten over deze sneaker? Bekijk dan dit blog: ‘Kerwin Frost en adidas ontwerpen de extra grote Superstar ‘Superstuffed’’.

adidas superstar superstuffed

Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'

GY5167 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

Verwachte releases

adidas CONFIRMED

Via de adidas CONFIRMED app werd ook al geteased dat een samenwerking met Pharell Williams uit zal komen. Hoe deze sneaker er uit gaat zien, is nog niet bekend. Verder zijn ook al vier verschillende colorways van een andere samenwerking met Jeremy Scott gedeeld. Het is nog onduidelijk of ook deze paartjes tijdens Members Week zullen droppen.

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Aqua'

G54993 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Orange'

Q46124 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Dark Grey' - Dipped

G54999 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Blue' - Dipped

G54995 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Ben je van plan één van de bovenstaande kicks aan te willen schaffen? Als je vorige week de Golden Ticket hebt weten te bemachtigen, kun je deze inzetten voor een raffle van je gewenste sneaker. Met de ticket krijg je automatisch toegang! Als je helaas geen Golden Ticket hebt, kun je alsnog meedoen met de raffle via de adidas CONFIRMED app.

Houd deze week alle informatie over Members Week in de gaten via de adidas CONFIRMED app. Houd ook onze Releasekalender in de gaten, voor alle details over de speciale releases!

adidas CONFIRMED members week
Images by adidas