Skip to content
Events

adidas CONFIRMED Members Week All-Stars

28 augustus 2021 22:00
adidas CONFIRMED Members Week All-Stars

Vanaf 23 augustus 2021 is adidas CONFIRMED Members Week van start gegaan. De week is helaas al weer bijna voorbij, maar je kunt gelukkig nog steeds meedoen aan leuke acties. Ook kun je nog veel inspiratie opdoen in de adidas CONFIRMED app. Bekijk hieronder een korte update van de adidas Members Week.

All-Star Line-up

Voor Members Week zijn er vier bijzondere All-Stars geselecteerd die elk hun eigen selectie van favoriete items hebben samengesteld. Bekijk hieronder om welke beroemdheden het gaat.

adidas CONFIRMED

Beyoncé

Beyoncé heeft eigenlijk geen introductie nodig. De superster heeft ook een eigen kledinglijn: IVY PARK. Samen met adidas is er een nieuwe collectie gelanceerd: RODEO. Bekijk hieronder een paar van Beyoncé’s favoriete items uit haar nieuwste collectie.

adidas Ultra Boost OG Beyonce Ivy Park Navy

GW8682 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Messi

Ook hoort Voetbal legende Messi bij de adidas All Stars. Met zijn legendarische prestaties is hij één van de beste voetballers allertijden. Bekijk hieronder enkele van Messi’s favoriete items.

messi adidas

adidas 4DFWD

Q46445 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders

adidas 4DFWD White Black

Q46448 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders
adidas CONFIRMED

Thiago

Thiago wordt ook wel de maestro op het middenveld genoemd. Hij heeft voor een aantal van de beste voetbalteams ter wereld gespeeld. In zijn geselecteerde items zijn veel combi-sets te vinden die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren, zoals de blauwe items hieronder.

Black Pink

De dames van de populaire K-POP girl group Black Pink staan bekend om hun goede smaak voor fashion. Elk lid heeft een eigen unieke stijl. Ondanks dat ze zo verschillend zijn, matchen de outfits altijd met elkaar. Bekijk hieronder een paar van hun favoriete adidas items.

Black Pink

adidas Superstar Vegan

FW2296 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

adidas Originals Superstar 'White' - Home of Classics

EG4958 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders

adidas CONFIRMED

Via de adidas CONFIRMED app kun je tijdens Members Week meedoen aan exclusieve challenges. Daarnaast kun je ook meedoen aan verschillende prijstrekking om kans te maken op een bijzonder product. Meld je aan en download de app!

Wil je niks missen van het laatste sneaker nieuws? Check dan dagelijks onze nieuwspagina met blogs, die je ook kunt lezen via de Sneakerjagers app.