Skip to content
Upcoming

adidas brengt ons twee nieuwe Superstar colorways voor kids

19 februari 2020 09:36
adidas brengt ons twee nieuwe Superstar colorways voor kids

adidas heeft twee nieuwe colorways uitgebracht van de Superstar collectie. Dit keer zijn de kids aan de beurt, en adidas heeft ze zeker weten verwend. De colorways hebben het klassieke uiterlijk maar toch met hele verschillende kleuren, waardoor je nooit genoeg kan krijgen.

Geschiedenis Superstar

De Duitse gebroeders zijn begonnen in 1920. Zij zijn uit mekaar gegaan en Adi is verder gegaan in zijn eentje. In 1949 kreeg adidas zijn naam. Dit kwam doordat hij werd vernoemd naar de oprichter Adi, die de bijnaam Adi Dassler kreeg. De Superstars van adidas zijn misschien wel één van de bekendste schoenen, iedereen heeft wel een paar gehad (of nog steeds) in de kast. De schoenen bestaan inmiddels al 50 jaar, het begon allemaal op een basketbalveld. Maar is al snel doorgegroeid naar super gewilde schoenen die never nooit uit de mode zijn geweest of gaan. Het zijn echte klassiekers, en nu zijn ze gemaakt voor de kleinste voetjes.

adidas Superstar kids | FV3691

De adidas superstar zijn gemaakt van dezelfde materialen die je gewend bent, met een leren bovenwerk en een shelltoe waar sterretjes op zijn verwerkt. Er zijn twee colorways uitgebracht, de ene bestaat uit echte Nederlandse kleuren. Er wordt ‘Cloud/White’ ‘Blue’ en ‘Team College Red’ gebruikt in de sneaker die je overal mee kan combineren. De sneakertjes hebben een rubberen zool, daarmee kunnen kinderen urenlang spelen.

adidas Superstar

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Superstar kids

adidas Superstar kids | FV3693

Ook bij deze sneaker worden dezelfde zooltjes, buitenvoering etc. gebruikt. ‘Cloud White’, ‘Core Black’ en ‘Orange’ zie je terug in deze schattige sneakertjes. De zool is van OrthoLite, hierdoor lopen ze net ietsjes lekkerder.

De sneakers zijn verkrijgbaar op adidas en meerdere sites, ze zijn beschikbaar voor meerdere maten. Benieuwd naar welke dat zijn? Check dan even onze site. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakernieuwtjes en/of releases? Houd onze releasekalender in de gaten.

adidas Superstar

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Superstar kids