Skip to content
Newsfeed

adidas brengt eerbetoon aan Teenage Mutant Ninja Turtles ‘Shelltoe’ met Superstar collectie

15 november 2023 09:22
adidas brengt eerbetoon aan Teenage Mutant Ninja Turtles ‘Shelltoe’ met Superstar collectie

Voor de jonge sneakerliefhebbers onder ons klinkt het misschien onbekend. Maar ben je opgegroeid tussen de jaren 80 en 00, dan heb je ongetwijfeld wel eens gehoord van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Ter ere van de 40e verjaardag sinds de eerste verschijning van de TMNT in stripboeken, heeft adidas in samenwerking met Teenage Mutant Ninja Turtles een ‘Shelltoe’ Superstar samengesteld!

De sneaker onderscheidt zich door een levendig groen bovenwerk met een schildpadpatroon op de neus. Dit is natuurlijk een knipoog naar de ‘Shelltoe’ bijnaam van de Superstar en eert daarmee de iconische helden.

Verder bevat deze adidas Superstar doordachte details. Denk bijvoorbeeld aan monogram bedeltjes die elke schildpad vertegenwoordigen. Of aan extra veters, dubbele paar sokvoeringen en de verborgen ‘Ninja Power!’ tekst onder de tong. Om het helemaal compleet te maken wordt elk paar geleverd in een verpakking die doet denken aan de actiefiguren. Dit wordt gecombineerd met een exclusief TMNT-stripboek voor verzamelaars.

Hoewel adidas nog geen officiële bevestiging heeft gegeven, wordt verwacht dat de release van de Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar ‘Shelltoe’ plaatsvindt in februari 2024. Bovendien worden naar verwachting twee extra releases verwacht in april. Neem hieronder een blik op de eerste beelden, terwijl we wachten op meer informatie!

Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe' toe box
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe' tong label
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe' hiel
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe' inlegzolen
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe' veters
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe' verpakking