Upcoming

De adidas AlphaBOOST gaat binnenkort droppen in een nieuwe colorway

7 januari 2020 17:08
De adidas AlphaBOOST gaat binnenkort droppen in een nieuwe colorway

Het bekende adidas AlphaBOOST model krijgt er binnenkort een nieuwe colorway bij. Dit keer zal de sneaker verschijnen in een opvallend kleurenschema.

Op 2 juli 2019 kwam de adidas AlphaBOOST voor het eerst uit in een grijze colorway. De hardloopschoen is ideaal als je je niveau wilt verhogen met explosieve oefeningen en snelheidstrainingen. Ook kan je sneaker geweldig matchen met verschillende kledingstukken. Stabiliteitselementen en demping in twee dichtheden voorzien de midsole van nog meer ondersteuning en comfort. Ook het bovenwerk is extra licht en ademend wat zorgt voor nog meer ondersteuning.

adidas AlphaBOOST ‘Multicolor’ | FW4523

De basis van de sneaker beschikt over een witte kleur dat versierd is met een opvallende print. Het lijkt erop dat de print vleugels zijn die over de gehele upper lopen. Deze vleugels zijn op een elegante manier verwerkt in een lichtblauwe kleur met donkerdere accentranden. Op de tong staan de kenmerkende Three Stripes in een gouden kleur. Daarnaast beschikt de sneaker over transparante eyestays met witte veters.Als we naar de midsole kijken zien we een witte kleur met op de achterkant een bruine/gouden versiering om de sneaker af te maken.

Een officiële releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt van de sneaker, maar wij denken dat we de sneaker binnenkort kunnen verwachten. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


adidas AlphaBOOST

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas AlphaBOOST
adidas AlphaBOOST
adidas AlphaBOOST

The Turnover