Skip to content
Upcoming

Aape Footwear by Bathing Ape verkrijgbaar bij Snipes

24 september 2021 09:30
Aape Footwear by Bathing Ape verkrijgbaar bij Snipes

Bij Snipes kun je nu ook de sneakers van Aape Footwear by Bathing Ape inslaan. Er zijn verschillende modellen online verkrijgbaar. Snipes verkocht al kleding van Aape maar nu is de Footwear collectie hieraan toegevoegd.

A Bathing Ape

A Bathing Ape, ookwel BAPE is een Japans kledingmerk. Het merk werd in 1993 opgericht door Nigo en is in korte tijd een groot streetwear merk geworden. De stijl van A Bathing Ape is erg kleurrijk en de prints hebben originele ontwerpen. Ook het bekende BAPE Camo print, waarin het logo verwerkt wordt in een camouflage print, is erg populair.

Het bekende zip-up vest van BAPE heeft ook deze Camo print en werd in 2016 op de markt gebracht. Op deze hoodie is het apen-logo van het merk over de hele trui te zien en kun je de capuchon helemaal dichtritsen. Aan de voorkant van de capuchon zit de BAPE ‘shark’ design.

Bape Hoodie
Foto van BAPE

In 2021 bracht rapper Kid Cudi zijn eigen versie van de ‘shark’ zip-up hoodie uit. Dit is niet de eerste keer dat een rapper zich bij het merk toevoegde.

Muzikant en rapper Pharrell Williams was in de jaren 2000 een stylicoon op gebied van streetwear en in 2005 ging hij samenwerken met Nigo. Samen samen richtten ze ‘Billionaire Boys Club’ op. Een streetstyle merk dat te erkennen is aan het duikers logo.

Aape Footwear by Bathing Ape

Naast streetwear kleding maakt A Bathing Ape ook sneakers. Onder de naam Bapesta heeft het merk sneakers uitgebracht met artiesten als Kanye West , The Weeknd en hiphopgroep Dreamville.

Het model van de Bapesta heeft veel weg van de Nike Air Force 1. In plaats van de swoosh aan de zijkant, is er bij de Bapesta modellen het ‘STA’ logo te zien.

A Bathing Ape Bapesta ABC Camo 20th Anniversary Pink
A Bathing Ape Bapesta ABC Camo 20th Anniversery Pink l Foto van Stockx

AAPE is een tweede lijn van Bape, ontworpen door Nigo. De kledinglijn werd opgericht in 2012 en richtte zich meer op de casual streetwear. Later kwam hier ook footwear bij kijken. Deze footwear collectie heeft Snipes toegevoegd aan hun bestaande AAPE collectie.

Snipes

In de Aape Footwear collectie bij Snipes zijn verschillende modellen verkrijgbaar. De Aape Footwear collectie is alleen online verkrijgbaar en komt in heren maten. Op de modellen is de camo print van BAPE terug te zien en het logo van Aape.

Deze beige instapper is ook in het groen en zwart verkrijgbaar en heeft een camo print op de neus. Op de zool is het logo van Aape te zien en op de binnenzool en de zijkant van de sneaker. Op de neus is de tekst ‘SOMEWHERE IN THE AAPE UNIVERSE APES AND PLANET EARTH’ gedrukt.

Aape Footwear sneaker l 6567XXG

Dit paartje is in het wit en zwart verkrijgbaar. Op de neus zit de bekende camo print en aan de zijkant is een labeltje met het ‘Aape’ embleem gestikt. Ook op de middenzool is het merk meerdere malen afgedrukt.

Bij de slides van Aape Footwear by A Bathing Ape is het logo op de neus en zool te zien. Ook op de binnenkant van de slide is het Aape logo gezet. De slipper is in de kleuren wit, zwart en groen verkrijgbaar.

Check snel de Aape Footwear collectie bij Snipes en scoor jouw favoriete paartje. Mocht je nu geen nieuwsberichten zoals deze willen missen? Volg ons dan op Instagram, Twitter en Facebook. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van alle toekomstige releases.