Skip to content
Editorial

Aanstaande vrijdag dropt de nieuwe Sneakerjagers collectie

29 juni 2021 17:26
Aanstaande vrijdag dropt de nieuwe Sneakerjagers collectie

Aanstaande vrijdag 2 juli 2021 om 12:00 uur dropt er een gloednieuwe Sneakerjagers collectie. Er releasen twee t-shirts en twee hoodies. Alle items zijn verkrijgbaar van maat S tot en met XXL. Let op! Wees er snel bij, want op is op. Je kunt de t-shirts en hoodies kopen via de onderstaande knop. Scroll verder voor exclusieve beelden van de SJ collectie.

Sneakerjagers hoodies

Sneakerjagers hoodie black hyper pink
Sneakerjagers hoodie smoke grey


Met deze comfortabele hoodie kun je in stijl je favoriete sneakers rocken. In het midden is het Sneakerjagers logo geprint, zodat iedereen weet dat jij een echte sneakerliefhebber bent. De hoodie bevat een capuchon waardoor die nog comfortabeler is.

Details
Color: Black/Hyper Pink en Smoke Grey/Black
Material: 65% combed cotton/35% Polyester
Gramm: 350 g/m²
Fit: Regular

SJ collectie 2021

Sneakerjagers t-shirts

Dit Sneakerjagers t-shirt is heerlijk zacht doordat het shirt van 100% katoen is gemaakt. In het midden is het SJ logo geprint zodat iedereen kan zien dat jij een echte sneaker jager bent. Wees er snel bij, want op = op.

Sneakerjagers t-shirt black en clear jade
Sneakerjagers t-shirt white en dust pink

Details
Color: Black/Clear Jade en White/Dust Pink
Material: 100% katoen
Gramm: 200-219 g/m²
Fit: Regula

Sneakerjagers t-shirt uit de nieuwe collectie
Black en Clear Jade T-shirt uit de nieuwe SJ collectie

Naast de nieuwe collectie zijn de OG Sneakerjagers en De Grote Tim & Tom Sneaker Show Mok nog te verkrijgen. Deze mokken hebben een klassiek silhouet en zijn gemaakt van stevig aardewerk. In het midden staat het Sneakerjagers logo of het Grote Tim & Tom Sneaker Show logo afgebeeld. De mokken hebben een capaciteit van 250 ml, zijn vaatwasmachine bestendig en kosten beide €14.50 euro. Via de onderstaande knop kun je de items bemachtigen.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor toekomstige collectie drops, het laatste Sneaker nieuws en speciale acties. Ben je actief op Twitter? Volg ons dan ook meteen @sneakerjagers. Download onze app, zet de reminder aan bij je favoriete sneakers en mis nooit meer een release!