Skip to content
Upcoming

De bijzondere Air Jordan 1 High Zoom dropt zaterdag 14 maart 2020

12 maart 2020 16:45
De bijzondere Air Jordan 1 High Zoom dropt zaterdag 14 maart 2020

Het wordt druk aankomende zaterdag, met de Air Jordan 1 High! Want wat zijn er veel releases, toch is er één die er wel uitspringt. De Air Jordan 1 High Zoom Racer Blue. Nog niet heel lang geleden was de release van de ‘Fearless One’, die in december uitkwam. Nu is het alweer zover voor de tweede Air Jordan 1 Zoom. En hij komt sneller dan je denkt, aankomende zaterdag op 14 maart 2020 zijn ze verkrijgbaar vanaf 175,- bij Nike en verschillende Nike retailers.

Jordans worden met de dag bekender en populairder. Het is een echte must have sneaker geworden en wij begrijpen dat maar al te goed. Verschillende modellen hebben onderdeel uitgemaakt van meerdere samenwerkingen en elke Jordan sneaker is vaak binnen no-time uitverkocht.

Air Jordan 1 High Zoom Racer Blue | CK6637-104

Michael Jordan, de uitvinder van de toffe sneakers heeft de eerste signature sneaker eerder opnieuw ontworpen. Dit werd gedaan voor eindeloze modieuze doelen. Wat deze sneaker nou zo bijzonder maakt is de ‘Zoom’. De Zoom demping heeft een reactievermogen dat nog nooit eerder is getoond op het klassieke model. De Racer Blue is gekleed in een ‘Pure Platinum/ White’ kleurtje. Hij heeft nog steeds het zelfde model als de iconische sneaker uit ’85, die je ook wel de original kan noemen. Maar heeft toch wat opvallende vernieuwingen, kijk maar eens naar de enkel. Voor het enkelklepje hebben ze gekozen voor een transparante uitvoering. Daarop hebben ze nog de iconische basketbal en het woord “Zoom”. Wat ook nieuw is, is dat ze Nike Air hebben veranderd in Zoom Air.

Release info

De Air Jordans zullen dus aankomende zaterdag, 14 maart 2020, verkrijgbaar zijn voor €175,-. Wees er snel bij want deze Air Jordan 1 High is gewild. Benieuwd of jouw maat er tussen zit? Check dan even onze releasekalender, dan vind je alle informatie die je nodig hebt. Ook voor andere sneaker releases kan je bij ons terecht.


Air Jordan 1 High Zoom 'Racer Blue'

CK6637-104 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
Images by END.