Skip to content
Newsfeed

a.plus komt met 50% korting op heel veel items

1 december 2021 13:46
a.plus komt met 50% korting op heel veel items

Kledingboutique a.plus komt met 50% korting op heel veel items. Op 1 december 2021 profiteer je 24 uur lang met kortingscode wicked-50 van 50% korting. Deze code is toe te passen op full-priced items. Shop je favoriete merken, sneakers en accessoires tijdens deze deal.

Online store a.plus is een kledingwinkel met een hoop premium merken. Zo verkoopt de store merken als Comme des Garçons, Stone Island, Asics en Raf Simons. Bij a.plus koop je de nieuwste collecties in sneakers, kleding en accessoires. Naast een online collectie heeft de winkel ook een vestiging in Hamburg, Duitsland.

Naast een collectie aan sneakers en apparel, verkoopt de store ook magazines en home accessoires. Zo zijn de tijdschriften van i-D en 032c hier te verkrijgen. Items van Flagstuff geven je kamer een leuke twist en zijn ook bij a.plus te verkrijgen.

Op 1 december 2021 profiteer je van 50% korting op een hoop items en merken. De code is toe te passen op items uit de nieuwe collecties en is 24 uur geldig. Items uit de sale zijn hierbij uitgezonderd. Ook Stone Island, Shadow Project, books/magazines zijn uitgesloten. Pas kortingscode wicked-50 toe tijdens het afrekenen en reken je nieuwe items voor de helft van de prijs af.