Skip to content
Upcoming

A Ma Maniére x Jordan 3 heeft een sportive en luxe look

7 april 2021 16:00
A Ma Maniére x Jordan 3 heeft een sportive en luxe look

We zitten er al een tijdje op te wachten en het is eindelijk zo ver, Jordan Brand heeft het officieel gemaakt, met een release datum! De Jordan 3 x A Ma Maniére dropt op woensdag 21 april 2021. Niet alleen de sneaker, maar ook een bijbehorende kledinglijn ziet deze dag een release. Je leest alles over deze heerlijke release in deze blog!

De sportieve stijl van de Jordan 3 zal niet snel vervangen worden. Wel heeft de Air Jordan dit keer een wat meer luxe look gekregen door de samenwerking met A Ma Maniére. Het merk weet streetstyle en luxe fashion al langere tijd goed te combineren. Zo schrijven we ons daar in voor de beste Nike release’s, maar shop je ook verschillende high fashion merken. Dit keer weet A Ma Maniére deze balans toe te voegen op de Air Jordan 3. Daarnaast droppen de twee ook een bijpassende kledinglijn.

A Ma Maniére x Jordan 3

Jordan 3 x A Ma Maniére | DH3434-110

Verschillende aardetinten wisselen elkaar af op de witte basis van de Jordan 3. Ook is er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Zo is het bovenwerk gemaakt van wit leer, wat wordt aangevuld met stukken suede in een licht bruine kleur. Op de hiel en zool zien we weer een andere bruine tint, die ook terug komt in details als de eyestays. Op de lip van het paartje zien we op de ene een Jordan Jumpman logo, terwijl op de andere het logo van A Ma Maniére is geborduurd.

Zoals al genoemd, zien we hier weer de perfecte afwisseling van sportief en luxe. Ik voorspel dan ook dat deze release een van de meest gewilde Jordan 3 release’s zal zijn, van de afgelopen tijd.

A Ma Maniére x Jordan 3

Samen met de Jordan 3, komt ook een kleding lijn van Jordan Brand x A Ma Maniére. Op de foto’s zien we een hoodie, long-sleeve, shorts, jack en t-shirts die perfect passen bij de sneakers. De kleding lijn, is net zoals de Jordan 3, geheel unisex en dus door iedereen te dragen.

A Ma Maniére x Jordan 3

Release info

Op woensdag 21 april 2021 releasen de Jordan 3 x A Ma Maniére en de kleding lijn op de website van A Ma Maniére en bij Nike. Het paartje zal €200 kosten. De iets hogere prijs komt doordat het een samenwerking is. We houden je op de hoogte van release’s via onze blogs en sneaker releasekalender. Voor meer sneaker content volg je @sneakerjagers en @sneakerjagers_wmns op Instagram.

A Ma Maniere X Air Jordan 3

DH3434-110 · Prijs vanaf €181,-

Naar alle aanbieders
A Ma Maniére x Jordan 3