Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ & ‘Honeydew’ – Ugly Duckling

18 december 2022 14:14
Where to cop: Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ & ‘Honeydew’ – Ugly Duckling
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ en ‘Honeydew’ worden op dinsdag 20 december 2022 gereleased. De colorways brengen een ode aan het Nike Dunk ‘Ugly Duckling’ pack, dat in 2001 werd gereleased. De sneakers zullen droppen bij verschillende retailers.

Bekijk hier het volledige overzicht van alle stores waar jij de Air Max 1 Premium ‘Pecan’ en ‘Honeydew’ kunt scoren.

Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ | DZ0482-200

Het Air Max 1 model viert in 2022 zijn 35th anniversary en doet dit met verschillende, unieke releases. Het model werd in 1987 geïntroduceerd en is ontworpen door Tinker Hatfield. De Air Max 1 silhouet was het eerste Nike model waar de Air Unit zichtbaar was in de middenzool. Nu, anno 2022, brengt Nike een opvallende colorway terug.

Nike Air Max 1 Premium 'Pecan'
Nike Air Max 1 Premium 'Pecan'

De Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ heeft een warme colorway. De sneaker combineert verschillende bruintinten en komt met gele details over het gehele silhouet. Zo kleurt de Swoosh op het middenpaneel geel, evenals de veters en de buitenzool. De sneaker haalt zijn inspiratie uit het ‘Ugly Ducking’ pack uit 2001.

Nike Air Max 1 Premium 'Pecan'
Nike Air Max 1 Premium 'Pecan'

Een opvallend detail op de ‘Pecan’ colorway, is de eend op de hiel. Deze hint naar de Dunk Low ‘Ugly Duckling’. Op de tong is het Nike embleem geplaatst. Het bovenwerk is van premium leer en de mudguard is van suède. De Air Unit in de middenzool kleurt geel.

Nike Air Max 1 Premium 'Pecan'
Nike Air Max 1 Premium 'Pecan'

Nike Air Max 1 Premium ‘Honeydew’ | DZ0482-001

Nog een opvallende colorway die terugkomt is de ‘Honeydew’. Net als de ‘Pecan’ is ook deze geïnspireerd op het Dunk Low ‘Ugly Duckling’ pack. Wat het meeste opvalt is dat deze kleurstelling erg verschilt van de andere. Het bovenwerk is opnieuw gemaakt van suède, alleen zijn er voor deze sneaker andere kleuren gebruikt.

Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew'
Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew'

In plaats van bruine tinten komt de upper in zwart, donkergrijs en oranje. De oranje kleur is te zien op de voering en op de Nike branding op de tong. Net als bij het vorige paartje wordt er contrast aangebracht door middel van een opvallende kleur.

Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew'
Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew'

Op deze colorway kleurt de Swoosh en de eend op de hiel turquoise. Om het ontwerp af te ronden komt deze tint ook terug op de buitenzool en de veters. Als laatste heeft de branding op de inlegzolen een lichtgele kleur gekregen.

Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew'
Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew'

Where to cop?

De Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ dropt op 20 december 2022. De sneaker zal om stipt 09:00 uur droppen bij verschillende retailers. Wanneer je op de afbeeldingen hieronder klikt zul je worden doorverwezen naar de desbetreffende shop!

Nike
BSTN
One Block Down
Offspring
Overkill
Footpatrol

Raffles

Ook is de Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ via verschillende raffles te verkrijgen. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven. De sneaker dropt op 25 november 2022 om stipt 09:00 uur.

Sneakersnstuff
Asphaltgold

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Nike AM1 Premium ‘Pecan’ gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om de ‘Pecan’ te bekijken.

StockX
Goat
Flight Club
eBay
KLEKT

Where to cop?

De Nike Air Max 1 Premium ‘Honeydew’ zal uitkomen op maandag 19 december 2022. Om stipt 09.00 uur zal de colorway gaan releasen, vergeet dus vooral niet om je wekker te zetten!

Wanneer je op de afbeeldingen hieronder klikt zul je worden doorverwezen naar de desbetreffende shop!

Raffles

Bij verschillende verkooppunten kun je de Air Max 1 ‘Honeydew’ via een raffle scoren. Je schrijft je hierbij in voor een loting, wanneer je wordt uitgeloot heb je de mogelijkheid om de sneaker aan te schaffen. Klik op de shop om je in te schrijven.

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? No Worries! De AM1 zal na zijn release te koop zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de resellers hieronder om naar de website te gaan!

Dit zijn de stores waar de Nike Air Max 1 Premium ‘Pecan’ en ‘Honeydew’ droppen op dinsdag, 20 december 2022 om stipt 09:00 uur. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates!

Nike Air Max 1 Premium 'Pecan' - Ugly Duckling

DZ0482-200 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Premium 'Honeydew' - Ugly Duckling

DZ0482-001 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders