Skip to content
Upcoming

997H, het nieuwe New Balance 99x model

15 januari 2019 14:55
997H, het nieuwe New Balance 99x model

New Balance en de 99x serie. Een legendarische serie die al decennialang wereldwijd bekend en gerespecteerd is binnen de sneakercommunity. Door de loop van jaren heeft New Balance echter niet veel nieuwe modellen toegevoegd. Het merk focust zich altijd op kwaliteit en niet op kwantiteit. In 2019 ziet het ernaar uit dat New Balance zich toch wat aanpast met een nieuw model in de 99x lijn, de 997H.

Zoals we al eerder hadden gezegd focust New Balance zich altijd op de kwaliteit van de sneakers. Een nadeel wat hierbij komt kijken is dat de prijzen van NB’s nogal hoog kunnen liggen. Met dit nieuwe model probeert New Balance nieuwe klanten binnen te halen met een betaalbare prijs, namelijk maar €90,-. Bijna alle sneakers in de 99x lijn hebben een legendarische achtergrond. Sneakers met een doel wat ook al jarenlang uitgevoerd wordt in stijl. Deze 997H is vanuit New Balance een teken dat ze aan iedereen denken.

De 997H zal begin februari gereleased worden in maar liefst 7(!) colorways. Alle sneakers hebben een geavanceerd bovenwerk wat gemaakt is met de innovatieve GCEVA-constructie en een gemoderniseerde midsole. De 99X lijn wordt hierdoor in een nieuw, modern, jasje gestoken. De sneakers hebben allemaal een frisse look. Er is veel gebruik gemaakt van felle kleuren, zoals roze, blauw en oranje. Toch blijven de sneakers een hele cleane look houden door de neutrale kleuren die gebruikt zijn in combinatie met deze felle kleuren.

2 februari zal de New Balance 997H uitkomen bij New Balance en geselecteerde New Balance retailers. Voor mannen komen 4 colorways en voor vrouwen 3.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

997H
997H
997H
997H
997H
997H
997H