Skip to content
Upcoming

28 en 29 april Sneak ’n Jeans in Bataviastad

15 april 2018 09:00
28 en 29 april Sneak ’n Jeans in Bataviastad

Op zaterdag 28 april en zondag 29 april organiseert Batavia Stad Fashion Outlet voor het eerst Sneak ’n Jeans, een event dat focust op Nederlands favoriete mode items van dit moment: sneakers en denim. Tijdens het event krijgen bezoekers 20% extra korting op de outletprijzen van alle sneakers en denim in de deelnemende stores uit het centre.

Naast de 20% korting kunnen de denimliefhebbers en sneakerheads genieten van exclusieve sample sales, pop-up stores, customize sessies, winacties, live muziek en staan er diverse foodtrucks in het centre. Batavia Stad Fashion Outlet pakt uit. Het populaire streetwear label Patta heeft een exclusieve sale in het centre. Er is ook een pop-up store van het Nederlandse denimlabel Denham. Ook alle overige merken in de outlet bieden extra kortingen aan tijdens het laatste weekend van april. Het Amsterdamse modelabel Artiitude staat klaar om aangeschafte aankopen te personaliseren. Dit doen ze met hun signature schildertechnieken.

Speciaal voor de gelegenheid gaat Batavia Stad Fashion Outlet een samenwerking aangegaan. Namelijk met Europees kampioen sneaker herstellen Roel van Hoff en ambachtelijk graficus Shon Price. Roel produceerde een exclusieve sneaker die te winnen is tijdens het event. Graficus Shon Price ontwierp het Sneak ’n Jeans-logo en is het gehele weekend in het centre waar hij T-shirts bewerkt met zeefdrukken. Bij aankopen boven € 150,- ontvangen bezoekers een gratis bewerkt T-shirt (zolang de voorraad strekt).

Ook kunnen bezoekers tijdens het event terecht bij de recent geopende stores van Karl Lagerfeld, BALR., NIKKIE en Essenza Home. Speciaal voor het event rijdt de bekende Shopping Shuttle het weekend van 28 en 29 april een extra rit. Naast de standaard vertrektijd van 10.00 uur en retour om 16.00 uur, vertrekt de shuttle ook om 13.00 uur vanuit Amsterdam. En die rijdt om 20.00 uur weer terug.

Sneak ’n Jeans 2018
Zaterdag 28 april en zondag 29 april 2018 van 10.00 – 20.00 uur
Bataviaplein 60 | 8242 PN Lelystad