Skip to content
Upcoming

2020 belooft veel goeds voor Nike SB Dunk Low liefhebbers

17 maart 2020 15:25
2020 belooft veel goeds voor Nike SB Dunk Low liefhebbers

Als één model in de spotlight staat op dit moment dan is het toch wel de Nike SB Dunk, en dan voornamelijk de lage versie. Niet alleen zijn de nieuwe releases immens populair, oude release gaan voor bizarre prijzen weg. Vandaar dat we ook blij zijn dat de GR, general releases, die er aanzitten te komen werkelijk top zijn!

Een grote groep is blij dat de Nike SB Dunk Low weer ’terug’ is, maar de Dunk slaat ook aan bij een hele nieuwe groepliefhebberrs. Natuurlijk heeft de Travis Scott Dunk hier een kleine rol in mee gespeeld. Maar bij sneakers gaat het natuurlijk niet alleen om samenwerkingen of exclusiviteit, vandaar dat we uitkijken naar de normale releases van de Nike SB Dunk!

Nike SB Dunk Low 2020 BQ6817-400

De eerst volgende Dunks, die langzaam al aan het dropen zijn, zijn om door een ringetje te halen. De eerste colorway heeft een licht beige upper met een aantal hele opvallende details. De mid en outsole komen namelijk in een bruin rode kleur. Deze kleur is ook terug te vinden op de tong en bij de lining. De andere sneaker heeft een fel blauwe colorway gekregen (BQ6817-400). Deze midsole is wel wit en de outsole is deel doorzichtig! Beide sneakers bestaan voornamelijk uit suede, nubuck en hebben een leren Swoosh.

Beide sneakers zijn op enkele plekken in Amerika al gedropt. De verwachting is dat de Nike SB Dunk Low’s midden april 2020 bij de betere skatestores zullen droppen!


Afbeelding: @wholelottarik
Afbeelding: @bronbron419