Skip to content

Saucony Ride

24 resultatenPagina 1 van 1

Saucony Ride Sneakers

De Saucony Ride is een multifunctionele hardloopschoen met demping, reactievermogen en comfort. Dit is een neutrale hardloopschoen bedoeld voor lopers met een natuurlijk looppatroon die geen overdreven stabiliteit nodig hebben. De dempingstechnologie van de Ride zorgt voor een comfortabele en zachte rit, absorbeert schokken en zorgt voor een soepele overgang van hiel tot teen tijdens het hardlopen. EVERUN demping verbetert de energieteruggave en duurzaamheid, waardoor de Ride comfortabeler en energieker is.

Of je nu traint voor lange afstanden of dagelijks hardloopt, de Saucony Ride is een veelzijdige hardloopschoen. De responsieve rit zorgt voor een responsieve en plezierige loop, met een balans tussen schokabsorptie en energieteruggave. Mesh materialen en naadloze ontwerpen dragen bij aan een nauwsluitende maar comfortabele pasvorm van het bovenwerk.

Saucony heeft verschillende versies van de Ride uitgebracht, elk met bijgewerkte technologieën en verbeterde ontwerpkenmerken. De materialen en constructie van de Saucony Ride zijn vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid, waardoor de schoen regelmatig hardlopen aankan. Een lichtgewicht ontwerp en een verscheidenheid aan kleuropties maken de Ride gemakkelijk te dragen.

Is de Saucony Ride geschikt voor alle activiteiten?

De Saucony Ride is geschikt voor zowel trainingslopen als wedstrijden, waardoor het een veelzijdige optie is voor hardlopers die één schoen willen voor meerdere doeleinden. Hij is perfect voor een snelle run zonder het gevoel te hebben dat je tegen het asfalt smakt. Er is nog steeds een mooie hoeveelheid meegevend vermogen als je landt.