Skip to content

Reebok Aztrek

2 resultatenPagina 1 van 1

Reebok Aztrek

De Reebok Aztrek neem je helemaal mee terug naar de jaren 90. Dit komt natuurlijk door het chunky model van de sneaker en de felle kleuren die vaak gebruikt worden. Daarnaast is hij ook perfect voor iedereen. Of je nou wilt sporten of rustig aan wilt doen. Het kan allemaal met de Reebok Aztrek. 

Eerste release

De Aztrek werd voor het eerst verkocht in 1993 als een sneaker voor alle terreinen. Zo zorgt de asymmetrische toebox en de rubberen outsole voor grip en stabiliteit tijdens zware tochten in de bergen. Maar de sneaker doet het natuurlijk ook perfect in stedelijke gebieden. Daarnaast zijn de looks helemaal van deze tijd. De retro sneakers zijn namelijk helemaal hot en met de Aztrek ben je helemaal hot. 

Comfort 

In de jaren 80 en 90 moest Reebok concurrent met het de populaire Air technologie van Nike. Het antwoord van Reebok was de Hexalite technologie waardoor je optimale demping hebt tijdens het lopen en hardlopen. Daarnaast zorgt het diamant patroon op de outsole voor de grip die je nodig hebt. Of je nou gaat hiken in het bos of gewoon rust gaat chillen in de stad. Met de Aztrek ben je helemaal voorbereid. 

Kleuren

De Aztrek staat bekend om zijn felle kleuren. De basis van de sneaker is vaak wit gekleurd. De midsole en de strepen op het bovenwerk hebben vaak een wat fellere kleur zoals blauw, neon groen, oranje of rood. Al met al een echte top sneaker voor de zomer.