Skip to content

PUMA Ralph Sampson

4 resultatenPagina 1 van 1

De PUMA Ralph Sampson sneakers werden in de jaren 80 uitgebracht als eerbetoon aan de legendarische basketballer. Het zijn meer dan alleen sneakers; ze zijn een statement over de geschiedenis en stijl van basketbal. Ze dienen niet alleen als een constante herinnering aan de invloed van een speler op een sport, maar ook als een bewijs van zijn prestaties.

Als basketbalspeler onderscheidde Samson zich door zijn elegantie en aanpassingsvermogen en het ontwerp weerspiegelt deze kwaliteiten en zijn basketbalvaardigheid op een zeer authentieke manier. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een stijlvolle en duurzame afwerking. De PUMA Ralph Sampson biedt niet alleen uitstekende enkelondersteuning en stabiliteit tijdens plotselinge cuts en sprongen, maar de dempende tussenzool zorgt ook voor uitzonderlijk comfort gedurende de hele dag. Het maakt niet uit of je op het veld staat of door de stad loopt, de schoen geeft je de beste schokbescherming en respons.

De schoen heeft de afgelopen jaren verschillende versies en samenwerkingen met artiesten en ontwerpers gehad en is nog steeds een favoriet onder sneakerheads en basketballiefhebbers.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date