Skip to content

Nike Roshe

7 resultatenPagina 1 van 1

Nike Roshe

De Nike Roshe was tijdens zijn release in 2012 meteen een succes. Ondanks dat veel mensen bij Nike sceptisch waren over het design van de Nike Roshe Run wist designer Dylan Raasch het design er toch door te krijgen. De Nike Roshe Run was het resultaat.

Het eenvoudige design van de Nike Roshe

Wat de Roshe Run zo goed maakt is het eenvoudige design. De simpele, maar dikke midsole die de schoen erg comfortabel maakt. Samen met het bovenwerk van mesh maakt het de Nike Roshe Run ideaal voor zowel hardlopen, fitnessen of gewoon wandelen. 

Inspiratie uit Zen art

Designer Raasch vond zijn inspiratie in de Zen art. Hierdoor wou Raasch het design zo simpel mogelijk maken. Dit is ook zeker terug te zien in het design. Het mesh bovenwerk bestaat uit twee delen en de veters zijn zo minimaal mogelijk gemaakt. Daarnaast is de midsole en outsole van een stuk foam gemaakt. Hiermee heb je net zo veel comfort als bij bijvoorbeeld de Air Max. 

Vele colorway zijn populair geweest, maar de Nike Roshe Run zwart blijft toch wel een favoriet. Naast de Nike Roshe One is er ook een Nike Roshe Two uitgekomen

De Nike Roshe heren en de Nike Roshe dames zijn erg populair op onze website. Ditzelfde geld voor de Nike Roshe heren sale en de Nike Roshe dames sale.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date