Skip to content

Nike Outburst

1 resultatenPagina 1 van 1

Nike Outburst

De Nike Outburst neemt je mee naar de jaren 90. Doordat Nike dicht bij het originele design uit de jaren 90 is gebleven heeft de sneaker, ondanks dat het een remake is, toch een retro look en is een perfecte aanvulling voor je garderobe. 

Vernieuwde midsole

Door de vernieuwde midsole heeft de Outburst nog meer comfort dan het originele model. Deze tussenzool zorgt voor demping waarmee je de hele dag door kan en ditzelfde geld voor de rubberen buitenzool. De buitenzool zorgt ook voor grip op gladdere ondergronden en is slijtvast. 

Retro bovenwerk 

Het meest kenmerkende aan de Nike Outburst is natuurlijk het retro bovenwerk. Deze is vaak gemaakt van stof. De overlays op het bovenwerk zorgen voor wat meer diepte in de sneaker. Ook de kleuren die vaak gebruikt worden geven de sneaker een echte jaren 90 look. 

Vintage details

De sneaker heeft ook een aantal vintage details. Kijk bijvoorbeeld naar de gewatteerde tong en de kraag van de sneaker. Ook de Nike branding is aanwezig op de sneaker. Zo is het Nike  logo aanwezig op zowel de hak als de tong van de sneaker. Al met al een echte klassieke sneaker van Nike die, ondanks zijn mindere bekendheid, toch in het rijtje met de Nike Air Max 97, Nike Air Max 95, Nike Air Max 90 en Nike Air Max 270.