Skip to content

Nike Internationalist

10 resultatenPagina 1 van 1

De Nike Internationalist 

De Nike Internationalist heeft een echt design van de begin jaren 80. De sneaker heeft een namelijk naast het simpele design een rubberen Waffle zool. Deze zool brengt je terug naar de begin jaren van Nike waar er geëxperimenteerd werd met een wafelijzer om een nieuwe zool te maken. Hij is dus echt een stukje geschiedenis van Nike. Daarom staat hij ook zeker in het rijte met iconische sneakers als de Air Max 97, Air Max 90 en Air Max 270.

Het simpele ontwerp van de Internationalist 

Het bovenwerk van de sneaker heeft een simpel design van vaak twee verschillende kleuren. De materialen suède en nylon worden vaak gebruikt voor het bovenwerk. De simpelheid van het design maken de sneaker zo populair en is daarom tot de dag van vandaag nog steeds erg populair.

Een leuk feitje over de Internationalist is dat hij werd gedragen door Anthony Michael Hall in de klassieke film, de Breakfast Club. In de film moeten vijf scholieren om verschillende redenen als straf een zaterdag doorbrengen op hun school. Een van de vijf leerlingen, Brian Johnson, draagt de Internationalist. Ook in de stad New York is de Internationalist, net als de Air Force One, erg populair. 

De verschillende versies van de Internationalist 

Er sinds de begin jaren 80 zijn er veel versie en kleuren uitgekomen van de Internationalist. Bijvoorbeeld kleuren zijn wit, zwart en olive zijn erg populair. Andere populaire modellen zijn de Internationalist wit, Internationalist zwart en Internationalist olive. Daarnaast zijn er verschillende versies uitgekomen zoals de Internationalist Premium, Nike Air Vortex, de Internationalist Mid en de Internationalist ID. 

Populair onder de dames zijn de Nike Internationalist dames en Internationalist dames sale er populair op onze website. Populair onder de heren zijn de Nike Internationalist heren en Internationalist heren sale.