Skip to content

Nike Air Max Zero

1 resultatenPagina 1 van 1

Nike Air Max Zero

De Nike Air Max Zero staat bekend als ‘The one before the 1’. Dit komt omdat deze sneaker ontworpen is in 1985, nog voor de Air Max 1, maar kwam pas voor het eerst uit in 2015. Je zou de Air Max Zero dus kunnen zien als het eerst stukje in de Air Max puzzel.

De mensen waren nog niet klaar voor de Nike Air Max Zero 

De reden dat de Air Max niet gelijk in 1985 is uitgekomen kwam doordat het ontwerp al ver voor zijn tijd was. Designers Tinker Hatfield en Mark Parker vonden dat de mensen nog niet klaar waren voor deze sneaker en hebben daarom gewacht met het uitbrengen van de sneaker. Waarom het 30 jaar heeft geduurd is niet bekend. 

De Nike Air Max Zero maakt gebruik van de Air technologie. De max Air unit in de hak zorgt voor geweldige demping. 

Vele kleuren en soorten

Tegenwoordig is de Air Max Zero verkrijgbaar in vele kleuren en soorten. De meest populairste is de Air Max Zero SE en de Air Max Zero Essential. Andere namen voor de Air Max Zero zijn. Nike Air 0 en Nike Zero. 

 De Nike Air Max Zero heren en de Nike Air Max Zero dames zijn erg populair. Ditzelfde geld voor de Nike Air Max Zero heren sale en de Nike Air Max Zero dames sale. Veel winkels op onze website hebben gratis verzending bij deze sneaker.