Skip to content

Nike Air Max Thea

4 resultatenPagina 1 van 1

Nike Air Max Thea

Bij de Nike Air Max Thea is gebruikt gemaakt van de klassieke Nike Air technologie. Dit betekent dat, naast de goede looks van de sneaker, ook het comfort erg hoog is bij de Air Max Thea. Daarnaast is de Air Max Thea speciaal ontworpen voor dames.

De Nike Air Max Thea is speciaal ontworpen voor dames 

De Air Max Thea is speciaal ontworpen voor dames. Omdat het design zo van de Nike Thea erg minimalistisch is hij erg populair onder de modebewuste dames. Ze passen bij vrijwel elke outfit en word vaak gedagen in de vrijetijd. 

Echter kan de Nike Air Max Thea ook gedragen worden als hardloop of sport sneaker. Door de Air technologie ben je helemaal klaar voor je volgende workout. Echt een must have.

Ook Nike Air Max Thea voor mannen 

Door het grote succes onder de vrouwen heeft Nike ook een mannen versie uitgebracht van de Thea. Echter heeft deze wel een andere naam. Namelijk de Nike Air Max Tavas.  

In de volksmond wordt de Air Max Thea ook vaak de Air Thea, Nike Thea of Nike Air Thea genoemd. Hij is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en kleuren. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina van de Nike Air Max Thea zwart. Ook zijn er verschillende versies uitgebracht van de sneaker. Bijvoorbeeld de Air Max Thea Ultra, Air Max Thea Premium en Air Max Thea Print. 

De Nike Air Max Thea heren en de Nike Air Max Thea dames zijn erg populair op onze website. Ditzelfde geld voor de Nike Air Max Thea sale heren en Nike Air Max Thea sale dames. Veel winkels hebben ook gratis verzending bij deze sneaker.