Skip to content

Maak kennis met de New Balance 327

Een van de meest populaire silhouetten New Balance's in de afgelopen jaren, de 327 schud zijn 'Dad Shoe' stigma van zich af met een lichtgewicht, retro design.

De New Balance 327 rage

De NB327 verscheen uit het niets en was meteen een hit, met het oversized "N"-logo en het retrogevoel geïnspireerd op modellen uit de jaren 1970. Demping en een dikke tussenzool zorgen voor veel comfort en stabiliteit, of ze nu worden gebruikt als alledaagse schoenen of hardloopschoenen. Collabs met merken als Casablanca, Levi's, Size?, MADNESS en Staud hebben ook de populariteit van de schoen vergroot.

size? x New Balance 327

Dit model is uitgebracht als collab met Size? in juni 2020 Verkrijgbaar in twee colorways- red/yellow/green and red/purple/tan. Een paar herensneakers met een donker 'Indigo' in combinatie met grijs denim en een licht denimmodel voor vrouwen werden in november 2020 door Levi's uitgebracht.

new balance 320 retro

Geïnspireerd door het NB archief

Bij het ontwerpen van de New Balance 327, haalde Charlotte Lee inspiratie uit een aantal verschillende modellen uit het NB archief, inclusief de New Balance 320 en de Super Comp. Met varkensleer suède overlays op een nylon basis en genopte rubberen buitenzolen, sommige uitvoeringen hebben ook premium leer. Beide modellen werden oorspronkelijk uitgebracht in de jaren 1970 en de 327's asymmetrische tussenzool, toebox details en bezaaide buitenzool zijn allemaal geleend van de retro modellen.

new balance super