Skip to content

Mizuno Sky Medal

24 resultatenPagina 1 van 1

Mizuno Sky Medal

Het ontwerp van de Mizuno Sky Medal debuteerde op de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona tijdens de openingsceremonie. Tijdens het evenement droeg de legendarische atleet Carl Lewis ze. Een jaar na zijn verschijning werd hij voor het eerst uitgebracht voor het publiek. Het werd al snel een van de populairste sneakers van het merk. Vandaag de dag is het ontwerp een eerbetoon aan de mode uit de jaren 90, waardoor de hardloper een modieus lifestyle model is geworden.

De bovenkant van dit sportieve ontwerp is gemaakt van mesh en nylon met leren overlays. Het Runbird-logo op de zijkant van het bovenwerk is een van de merkelementen, terwijl op de tong het Mizuno-logo staat. De demping en dikke schuimrubberen tussenzool zorgen voor het comfort van de sneaker, terwijl de rubberen buitenzool het een duurzame dagelijkse keuze maakt.

De Sky Medal brengt de kwaliteit die van Mizuno een gerenommeerd merk heeft gemaakt samen in een sneaker die is ontworpen voor streetwear. Tegelijkertijd zijn de Mondo Control en de Contender twee andere modellen uit de catalogus van Mizuno die het bekijken waard zijn. Zij beschikken over de kenmerkende technologieën die het merk heeft ontwikkeld voor meer comfort in een hardloopschoen vermomd als sneaker.

Past de Mizuno Sky Medal true to size?

De Mizuno Sky Medal schoen valt volgens het bedrijf zelf en de winkeliers goed op maat. Voor mensen met brede voeten is een halve maat groter aan te raden.