Skip to content

De Karhu Trampas

Karhu introduceerde de Trampas sneaker als hun eerste officiële model in de jaren 1960. Dit model en elk paar Karhu sneakers is gemaakt met de grootste aandacht voor detail en vakmanschap om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Het model wordt geleverd in twee verschillende versies; een met het klassieke 'M'-logo en een zonder voor een meer lifestyle-georiënteerde uitstraling. Bovendien geven de twee verschillende ontwerpen je de flexibiliteit om een sneaker te kiezen die bij jouw stijl past.

Karhu Trampas en Traditie

Karhu biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan kleuren, maar heeft ook 100 jaar ervaring in het produceren van schoenen. Karhu sneakers zijn niet alleen goed gemaakt, ze zijn ook van de hoogste kwaliteit, dus welk ontwerp je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een product van hoge kwaliteit krijgt.

Wist je dat?

In 1968 lanceerde Karhu de Trampas, een veelgevraagde sneaker in twee versies: een voor sporttraining en een voor casual kleding.

De sneaker was een fenomenaal succes en zelfs het Finse Olympische team kon zijn charme niet weerstaan. Hij werd geprezen door de beroemde Arthur Lydiard, die er niet aan twijfelde om hem "de beste trainingsschoen ter wereld" te noemen.