Skip to content

De Marathon Runner

De Axel Arigato Marathon Runner is een lifestyle sneaker die geïnspireerd is op de esthetiek van jaren 90 hardloopschoenen. Hij is gemaakt met een lichtgewicht zool en ademend bovenwerk van mesh. De sneaker is ook voorzien van het kenmerkende Arigato merk op de zijkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Er zijn verschillende betekenissen verbonden aan de naam Axel Arigato. Ten eerste verwijst de naam naar een mythisch figuur die nog lang na ons zal voortleven. "Arigato" betekent ook "dank je wel" in het Japans, wat verwijst naar de Japanse invloeden in de ontwerpen. Axel Arigato wordt letterlijk vertaald als "moeilijk om te bestaan", wat betekent dat het ook waardevol is.

De schoen heeft een dikke zool, mesh panelen voor ademend vermogen en een gelaagd bovenwerk dat doet denken aan vintage hardloopsneakers. Hij is gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en combineert een klassieke look met een vleugje luxe. Hoewel de Marathon Runner niet expliciet is ontworpen voor atletische prestaties, biedt hij volgens gebruikersreviews een goed dempende zool voor dagelijks comfort.

Laatste nieuws

Alles lezen