Skip to content

ASICS Gel Lyte V

16 resultatenPagina 1 van 1

Asics Gel Lyte V

De Asics Gel Lyte V, ookwel de Asics Gel Lyte 5, was de opvolger van de Gel Lyte III. De reden dat er geen Gel Lyte 4 is komt doordat het nummer 4 een ongeluksgetal is in Japan. De Asics Gel Lyte V is na de 3 de Asics met de meest collaborations op haar naam.

Het revolutionaire bovenwerk 

De Asics Gel Lyte 5 wordt vaak ook de Asics Tiger Gel Lyte genoemd. Wat deze sneaker zo kenmerken maakt is het bovenwerk dat gemaakt is van mesh en, in de meeste gevallen, suède. Het bovenwerk van de Gel Lyte V sneakers is een geheel en kan strakker worden gedaan door middel van de veters. Uiteraard zit er in de zool van de Gel Lyte een gel en dat zorgt natuurlijk voor de heerlijke shock demping in de sneaker. Dit geeft je comfort en ondersteuning en is een echte running sneaker. Er zit zowel gel in de hak van de midsole als in het midden voor extra comfort en is daarmee zeer comfortabel.

Collaborations

De Asics Gel Lyte heeft vele samenwerkingen op haar naam staan. De bekendste zijn die met Monkey Time, Ronnie Fieg, Concepts, Bodega en Sneakersnstuff. 

De Asics Gel Lyte V heren en de Asics Gel Lyte V dames zijn erg populair. Ditzelfde geld voor de Asics Gel Lyte V heren sale en de Asics Gel Lyte V dames sale.