Skip to content

Arkk Copenhagen Velcalite

0 resultaten

De Arkk Copenhagen Velcalite

De Velcalite is een sneaker ontworpen door het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen. Het merk werd opgericht in 2014 en heeft sindsdien een aantal populaire modellen uitgebracht, waaronder de Velcalite.

De Velcalite werd voor het eerst uitgebracht in 2019 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire sneaker onder sneakerliefhebbers en modebewuste consumenten. Het ontwerp van de Velcalite is geïnspireerd op de Scandinavische architectuur en is ontworpen met het oog op zowel stijl als functionaliteit.

De sneaker heeft een minimalistisch ontwerp met een gestroomlijnde vorm en is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De sneaker is voorzien van de HOVER-X1 zool en is ontworpen voor optimale demping en comfort tijdens het dragen.

De Velcalite is een voorbeeld van de evolutie van sneakerdesign in de 21e eeuw, waarbij comfort en functionaliteit steeds belangrijker worden naast stijl en esthetiek. Het is een succesvolle creatie van Arkk Copenhagen en heeft het merk geholpen om wereldwijd erkenning te krijgen als een innovatieve en vooruitstrevende sneakerproducent.

Hoe valt de Arkk Copenhagen Velcalite?

De Velcalite valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.