Skip to content

Arkk Copenhagen Pythron

0 resultaten

De Arkk Copenhagen Pythron

Arkk Copenhagen is een Deens sneakermerk dat bekend staat om zijn minimalistische ontwerpen en innovatieve materialen. Één van hun modellen is de Arkk Copenhagen Pythron, een sneaker dat is geïnspireerd op de Black Diamond-bibliotheek, een architectonisch hoogstandje in de stad Kopenhagen dat onderscheidend en avant-gardistisch is, maar toch onmiskenbaar simpel.

De Pythron is een unieke sneaker die anders is dan alles wat er eerder is geweest. Het ontwerp van combineert stijl en functionaliteit en is daarom een favoriet van sneakerliefhebbers voor alle seizoenen. De hoge topstijl van de Pythron is een opvallende verschijning en voegt een extra dimensie toe aan het design.

Een ander kenmerk van de Pythron is de unieke vetersluiting. De sneaker heeft geen traditionele veters, maar een velcro systeem dat zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm. De zool van de Pythron is gemaakt van rubber en heeft een speciaal profiel dat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.

Kortom, de Pythron is een stijlvolle en technisch geavanceerde sneaker die perfect is voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten.

Hoe valt de Arkk Copenhagen Pythron?

De Pythron valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.