Skip to content

Arkk Copenhagen Eagle Zero

0 resultaten

De Arkk Copenhagen Eagle Zero

De Eagle Zero is een stijlvolle en functionele sneaker van het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen. Het is een van de meest populaire modellen van het merk en staat bekend om zijn minimalistische design en lichtgewicht constructie.

De Eagle Zero heeft een upper van ademend mesh-materiaal, suède of gevlochten nylon dat licht en duurzaam is. Het heeft een sokachtige pasvorm, waardoor de sneaker zich goed om de voet vormt en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het minimalistische design van de sneaker is geïnspireerd op de Scandinavische esthetiek en geeft de sneaker een tijdloze uitstraling.

De zool van de Arkk Copenhagen Eagle Zero is ook speciaal ontworpen om comfort en prestaties te bieden. Het heeft een Stable-E15 zool die schokken absorbeert en de druk op de voeten vermindert. De buitenzool is gemaakt van duurzaam rubber en biedt goede grip en stabiliteit tijdens het lopen.

Kortom, de Eagle Zero is een veelzijdige sneaker die zowel stijlvol als functioneel is. Het is een populaire keuze onder sneakerfans vanwege zijn minimalistische design, lichtgewicht constructie en comfortabele pasvorm.

Hoe valt de Arkk Copenhagen Eagle Zero?

De Eagle Zero valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.